Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał przyjechać w poniedziałek zaraz przed wigilią a przyjedzie dzisiaj

Polecane posty

Gość Ilajlala
Nie wiem po co ten wątek, wiadomo, że jak pojawiają się w temacie słowa "mąż" i "delegacja" to zaraz tłum się zleci i będzie chrzanił o d*****niu na boku.

Gość gość
Robol ? A może podaj mi Twoją definicję tego słowa..bo nie rozumiem za bardzo

Gość gość
Llajlala Jak widać nie każdy takie rzeczy piszą, znaleźli się też normalni ludzie pisząć, że też się cieszą :) że też mają męża w delegacji itp. :) a założyłam ten temat, bo jestem taka szczęśliwa, że musiałam się tym z kimś podzielić :)

Gość gość
ALe chamscy jesteście autorka jest w ciąży hormony wzięły górę , no i cieszy się jak dziecko a wy jej ubliżacie ja się autorko cieszę z tobą mój mąż kiedyś jeździł w trasy i w weekendy go miałam tylko w domu ale zmienił pracę i teraz mam go codziennie i wyobrażam sobie jak się cieszysz bo kiedyś byłam w podobnej sytuacji

Gość gość
:)) wesołych świat autorko w takim razie :)) i szczęśliwego rozwiązania!! Który to miesiąc?

Gość gość
Dziękuję za życzenia i wzajemnie :) 6 miesiąc, mąż na wiosne zmienia prace, bo chce być przy mnie i przy naszym maleństwie :) jeszcze wytrzymam, dam radę, musimy się trzymać razem to jest najważniejsze :) I dziękuję za miłe słowa :)