Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał przyjechać w poniedziałek zaraz przed wigilią a przyjedzie dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

Może to trochę zabawne czy tam dziecinne, ale cieszę się jak dziecko, że już do mnie wraca heh on pracuje w delegacji, przeważnie nie ma go jakieś 2 tygodnie.. :) w każdym bądź razie strasznie się cieszę jak mi powiedział to aż się popłakałam ze szczęścia, jestem w ciąży i to chyba te hormony tak zadziałały heh nie wiem czemu, ale musiałam się z Wami tym podzielić :) :D

Gość gość
w******* sekretarke to i wraca

Gość gość
Haha sekretarke, dobre ! :) a ciekawe gdzie ją tam znalazł w tych szczerych polach i na tym zimnie, bowiem pracuje na autostradzie :) heh nie, nie..on jedzie żeby mnie w******* :)

Gość gość
bzy knął sekretarkę to wraca

Gość gość
no to pewnie zabawiał się nieopodal lasku nie raz

Gość gość
nie sekretarkę to tirówkę,nie wiesz że na autostradach jest ich pełno, wraca wczesniej to może nie chce mu już stać i postanowił wrócić

Gość gość
No, no żeby tam jeszcze była autostrada :) moje niedopatrzenie wybacz, pracuje jako budowlaniec na autostradzie, tam nawet kawałka drogi nie ma, wszystko rozkopane, błoto, zimno..nie wiem gdzie on by tam znalazł jakąś tirówkę, a tym bardziej sekretarkę ;)) żeby chociaż była jakaś pani prezes czy brygadzistka..no niestety ! SAMI FACECI

Gość gość
a to mało du/p stoi przy autostradach? :classic_cool:

Gość gość
a skąd wiesz, że sami faceci?? byłaś tam? :D

Gość gość
Ależ Ty gościu jesteś upierdliwy..słuchaj: to, że Ty jesteś nie wiernym ch**em nie znaczy, że mój facet taki jest :) ufam mu i wiem, że mnie nigdy nie zdradził ;) a Ty myśl co chcesz..faceci jak i kobiety, nie każdy jest taki sam :)

Gość gość
naiwna jesteś kobieto! pewnie w******** ł wszystko, co się ruszało :P

Gość gość
tak jej się maży aby tak było

ja p******ę, jakby napisała " "chyba mnie zdradza" to juz by miała miliony odpowiadających kafe ś****w z podobną patologią:O co z Wami ludzie, że nie przyjmujecie niczego pozytywnego:O

Gość gość
Hmm wiesz..dziwne, bo te wszystkie teksty za pewne napisała jedna osobą..lub dwie tak samo jebięte na głowie, pokrzywdzone przez życie, czy zdradzone przez kobiety...a wypisuj co chcesz :) powtórze się raz kolejny, nie każdy facet jest takim dupkiem jak Ty

Gość gość
Nie piszę, że" chyba mnie zdradza" bo wiem, że tego nie robi..,napisałam tylko, że jestem szczęśliwa, bo właśnie do mnie wraca :) i tego szczęścia nie zepsuje mi jakiś zakompleksiony d**ek :)

Gość gość
Biednym zawistnikom nie w smak czyjaś radość ojojoj tylko czyjaś krzywda ich cieszy więc muszą flame robić... ojojoj biedaczki... A ja cieszę się z szczęścia autorki i życzę by miała jak najwięcej powodów do radości;)

Gość gość
jego kindybał stęsknił się za twoją łiłką

Gość gość
Dziękuję :) gościowi wyżej za miłe słowa :) a co do tamtego kretyna to pisze jakieś brednie to fakt, ale może jest pokrzywdzony przez kobiety..kto wie..więc teraz by chciał żeby inni byli nieszczęśliwi itp..

Gość gość
do twojego męża: uważaj w szafie jest mudżyn!

Gość gość
cieszę się autorko razem z Tobą :) do mnie dzisiaj przyjedzie chłopak :)

Gość gość
co z tego, że sami faceci, nie bój się już oni tam sobie poradzili z "samotnością"

Gość gość
rozumiem Cię autorko. mój wraca dopiero 23.12 i dziś dowiedziałam się że będzie 2h szybciej. i też się cieszę. i powiem Ci szczerze mój jak pracował w pl to też widywaliśmy się raz na 2 tyg na weekend. też pracował przy budowie autostrad ale był elektrykiem :) bardzo bym chciała żeby dziś wrócił, ale to nie możliwe :( ciesz się mężem przed Wami święta :)

Gość gość
haha no z tym mudżynem to mnie rozbawiłeś gościu :D eeeee, on i faceci ? Nie możliwe...za bardzo lubi cycki i c**ke :P heh moją oczywiście mówiąc bezpośrednio :) A co do tej kolacji,,noo muszę teraz coś wymyślić dobrego z tego, co jest w domu :) heh dam jakoś radę :)

Gość gość
Mój też miał przyjechać 23 samym wieczorem, ale zadzwonił dzisiaj, że właśnie do mnie wraca, bardzo się cieszę :) hehe bo bardzo za nim tęskniłam

Gość gość
to wam się pewnie też pod*****ć mocno chce

Gość gość
nie mam wibrator i wibrujące jajeczko

Gość gość
nie sluchaj ich, zazdroszcza Ci szczescia, tez bym sie cieszyla :) wesolych swiat :*

Gość gość
Tych co piszą głupoty nie słucham, zdaję sobie sprawę, ze mogą mi zazdrościć :) heh sama się czasami zastanawiam jak ja to zrobiłam, że znalazłam takiego cudownego faceta :)

Gość gość
Twoj maz to robol? :O Pfuj!