Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrrrrooooo

Potrzebuje pomocy w światecznym rymowaniu

Polecane posty

Gość autorrrrrooooo

muszę wymyślić jakiś wierszyk świąteczny z życzeniami, tyle żeby wpisane tam były też rymy o butach :) strasznie kiepsko mi to idzie i stąd prośba o pomoc! Znajdzie się tu ktoś fajnie rymujący? ładnie proszę ... :) Jedynie co wymyśliłem to: Stoi kalosz pod choinką ... i nic, pustka....

Gość gość
dlaczego o butach? ja ma całą książkę z rymowanymi wierszykami i życzeniami, ale nie sądzę żeby było coś o butach :D

Jak nie mogę znaleźć rymu do konkretnego zdania, to staram się przestawić słowa, żeby było łatwiej :P Np: Pod choinką kalosz stoi, Patrzy, jak się bombka stroi! Łańcuch z lampką też gotowe - Święta będą odlotowe! :D 🖐️

Gość gość
Stoi kalosz pod choinką, wysmarował się dziś szminką. A jak zmyje z siebie szminkę znów da nura pod choinkę ;)

Zima w Święta się zaczyna. Mróz też w Święta mocny trzyma. Biała z śniegu jest pierzynka. No i rzecz jasna choinka. Po choinką są buciki. Piękne czarne to trzewiki. Zima już nie straszna mi. W nogi będzie ciepło ci.

Gość autorrrrrooooo
connie francis nie krępuj się i wczuwaj dalej!! :P Kurcze jesteście genialni :) a ze mnie totalne beztalencie literackie :P

Gość Joela
Kapcie,klapki i sandały Pod choinką się zebrały. Każdy czysty,uśmiechnięty Czeka dzisiaj na prezenty.

Gość Joela
Zielony jak groszek ,maleńki kaloszek ze wzrokiem krewetki ,czeka na skarpetki i inne prezenty,które pod choinkę przyniesie dziś Swięty

Gość gość
Choineczka się uśmiecha Pantofelki pod nią stoją Miły mój, na Ciebie czekam zawsze będę Ci ostoją. Przyjdź na barszczyk i śledzika, Miejsca pod choinką dużo. Jeśli przyjdziesz na bosaka, Kapcie Twoje tam dołożę.

Gość milciaa8833
przy świątecznym stole pełno jedzenia wepcham w siebie ile tylko zmieszcze po całym żarciu pełno pierdzenia wąchamy wszyscy mówiąc jeszcze, jeszcze.. cała rodzina sobie popierduje jedzą śledzika, kluski z makiem a ja se myśle co za chooje tyle zeżarli a teraz mają srake

Gość gość
dzisiaj w nocy mega sranie takie że aż rospiertala banie wszystko przez swiateczne zarcie każdy ma na kupe parcie XXXXXXXX kupa kupa oł je oł jee mimo to wpiertalać chce dajcie barszczu i bigosu zaraz wam narobie sosu XXXXXXXXX cdn.

Gość autorrrrrooooo
no pomuście mi wymyśleć ten wierszyk

Gość gość
Przyszła zima znowu szara , trzeci rok już nie jest biała A w p**du , nie chcę rymować , więc na dzisiaj ja dziękować !