Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pys

Fotelik samochodowy Strada

Polecane posty

Gość pys

Witam mam zamiar kupić fotelik samochodowy Coto Baby model Strada i chciałabym sie dowiedziec jak u Was sprawuje sie ten fotelik co jest za a co przeciw kupnie go

Gość pys
macie jakies doswiadczenia z tym fotelikiem??

Gość pys
nie stac mnie na drozszy fotelik a ten juz ogladalam wydaje sie byc solidny ciezki i ladnie wykonany nie kosztuje 100 zl tylko ok 300 wiec mysle ze nie jest taki najgorszy

Gość pys
poza tym duzo nie jezdze

Gość gość
Może lepiej odłożyć kasę i kupić porządny fotelik? Szczerze to pierwsze słyszę o tej firmie. Ja też dużo nie zarabiam, ale kupiłam dziecku fotelik maxi cosi. Tu chodzi przecież o bezpieczeństwo i życie dziecka, na tym się nie oszczędza. Ja np wolałam sobie butów nie kupić, a kasę do fotelika dołożyć.

Gość gość
Wypadek moze zdarzyć sie nawet dwie ulice dalej. To że Ci,się wydaje że jest solidnie wykonany to jedno, a ja C***owiem że jest wykonany z tanich gorszych materiałów, które naprawdę się rozlecą. A w jakim wieku jest dziecko?

Gość pys
ma rok jak na swoj wiek jest dosc sporym dzieckiem chcialabym zeby ten fotelik na troche posłużył

Gość gość
Roczne dziecko jest za male na jazdę przodem.. Lepiej aby tyłem jeździlo do 2 lat przynajmniej. Poszukaj jakiegoś 0-18 kg dobrej formy używanego jak nie masz kasy, albo wez pożyczkę na fotelik. Nie wyobrazam sobie oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka. Naprawdę chcesz sobie później ewentualnie pluć w twarz że oszczędziłaś na foteliku?

Gość gośJak
0-18 są takie foteliki:)? Lepiej kupić taki niż 9-18?

Gość gość
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jak zapakować dwuletnie dziecko tyłem do kierunku jazdy, gdzie niby ma trzymać nogi?

Gość gość
Na fotelu a gdzie indziej. Nogi to nie jest problem. Dziecko sobie poradzi.

Gość gośJak
Właśnie oglądałam na allegro maxi cosi milofix. Ja jeszcze fotelika nie kupuję, ale myślałam nad tym i zakup fotelika bez crashtestów nie wchodzi w grę, ale rozważałam zakup w przedziale 9-18. Dzięki:)

Gość gość
Milofix dobry fotelik tyłem w miarę rozsądnej cenie. I plus za to ze mozna go później przypiąć przodem do kierunku jazdy kiedy dziecko będzie w odpowiednim wieku. Najtańszy z takich to maxi cosi opal, polecam jeszcze britax max way czy besafe izi combi

Gość pys
rozmawialam z mama i powiedziala ze doloza mi sie do fotelika jutro jedziemy po maxi cosi tobi mnie samej nie bylo by stac na ten zakup poniewaz samotnie wychowuje dziecko a to nie oznacza ze go nie kocham i nie dbam o jego bezpieczenstwo tez chce mu zapewnic to co najlepsze

Gość pys
dziekuj***ardzo za wszystkie wypowiedzi staram sie nie brac pieniedzy od rodzicow ale w tym wypadku nie widze innej mozliwosci naprawde nie oceniajcie innych za wybor tanszych fotelikow bo nie kazdy moze sobie pozwolic na te lepsze chocby bardzo chcial

Gość gość
Jezu tylko nie tobi! Za ta cenę kup cos innego, chociażby milofix który montuje sie tyłem i przodem. Jak juz cos przodem do lepiej Romer king

Gość gość
Albo besafe izi Comfort x3, cena podobna do tobi. Tylko nie kupuj tobi bo to bez sensu. Maxi cosi opal tyłem i przodem się montuje, kosztuje w necie 800 zł, albo milofix. No nie wiem britax max way tyłem tylko ale tez za ok. 1000 zł.

Gość gość
Ja rozumiem ze może kogoś nie być stać na zakup odpowiedniego fotelika. Ale mozna zaoszczędzić na czymś innym, nie na,bezpieczeństwie. No to się mija z celem po prostu. Mnie też nie stać na wszystko, ale bezpieczeństwo w samochodzie jest dla mnie najwazniejsze. wiesz skoro cię stać na utrzymanie samochodu to powinno cię stać na porządny fotelik samochodowy. A fotelik montowany tyłem do kierunku jazdy dla dziecka do lat 2 jest 10 razy bezpieczniejszy niż ten montowany przodem. Także zastanów się jeszcze kilka razy i kup coś tyłem do kierunku jazdy. Poczytaj osiemgwiazdek blog

Gość gość
Autorko i jaki fotelik kupiłaś?

Gość szukam fajnego wózka
matko, co za trolling!!!! a co takiego niby super jest w fotelikach koncernów? testy? akurat sprawdziłam dokładnie - testy mozna zarejestrować, koszt to ok 20 tys zł. sory, ale tu tylko chodzi o kase i nabijanie jej, a przestraszonych rodziców w balona. sprawdzcie polskie firmy, ja kupiłam Swinga cotobaby i nie widze róznicy w skorupie, materiale i wypełnieniu od cybexa mojej kuzynki... kupno używanego ale "drogiej" firmy?? to dopiero pomysł z kosmosu! jeśli nie wiesz kto w nim jeździł, to jaką masz gwarancję, ze nie jest powypadkowe?? To dopiero niebezpieczne!!!!!!! Aż ręce opadają jak coś takiego czytam...

Gość gość
Płacimy głównie za firmę, a tańsze foteliki nie są jakieś gorsze (oczywiście nie mówimy o fotelikach z supermarketu za 50zł) jestem posiadaczką fotelika COTO BABY i jestem bardzo zadowolona i nie rozumiem podżegania i wpajania rodzicom jednej i tej samej śpiewki "na dziecku będziesz oszczędzać" OCZYWIŚCIE, ŻE NIE! Ale nie popadajmy w paranoje! Kogoś stać to kupi fotelik i za 5tys zł!

Gość gość
Jak czytam wypociny rodzicow ktorzy wydali tysiac zl na fotelik do 18 kg i mysla ze sa fajni,bo ich dziecko jezdzi w czyms znanej firmy to mi ich żal.Przeczytali na jakims blogu o Maxi Cosi i Cybex i juz inne firmy uwazaja za badziew ktory sie rozleci

Gość gość
Ja ostatnio zaopatrywałem swój samochód w fotelik dla dziecka 0-13 Maxi Cosi. Zakupów dokonałem na https://www.sdkrak.pl , którzy mają tak rozbudowaną ofertę, że miałem porządny problem z wyborem :)