Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo chciałam córkę a będzie drugi syn

Polecane posty

Gość gość

no cóż, widocznie tak miało być.... ale przynajmniej będzie miał kto drewno rąbać na zimę bo mamy ogrzewanie kominkowe heh, eh życie :)

Gość gość
noo życie życie

Gość gość
Trzecia będzie na pewno dziewczynka...:D

Gość gość
synowie są super :)

Gość gość
to pamiętaj, że jak będziecie się starać trzeci raz to tylko do 2 dni przed owulką mąż może się spuszczać :P

Gość gość
współczuje :/

Gość gość
co za brednie, Po co współczujecie? Tragedia sie jakaś dzieje? Chorego tego synka urodzi czy jak? Zatem nie piepszy.ć tu o współczuciu.

Gość gość
A ja jestem w pierwszej ciąży i dziewczynka jest hihi

Gość gość
to robić aż do skutku

Gość pracownica przedszkola
Moja mama zawsze powtarza, że z nas, córek jest zadowolona, a z synów/?- owszem, szczyci się nimi, ale ich wychowała dla innej kobiety. Drwa rąbią, budują, remontują, pracowici są ale są tylko głową rodziny. Szyją rodziny jest synowa, która tą głową kręci w odpowiednim kierunku - ku sobie i swojej rodziny. U teściów chłopaki robią remonty, dla rodziców brakuje im czasu na półgodzinne spotkanie.Dobrze, że moi rodzice mają 2 zięciów, którzy zawsze są gotowi udzielić im pomocy. Mają 4 dzieci - 2 córki i 2 synów, synów "stracili", ale zastąpili ich zięciowie. Pokrzywdzeni się nie czują. Ja mieszkam z teściami, problemów z dogadaniem się z nimi nie mam, więc jestem w stanie skłonić męża do pewnych robót w ich imieniu. Ale coś w tym jest - dziewczyny są bardziej związane z rodzicami.

pracownica przedszkola- otóż to! tak samo powiedziała moja matka i nawet teściowa- synowie zawsze pójdą za żonami, a żony wiadomo... ciągną do swoich matek

Gość gość
A mi sie dalo, mam dwuletniego synka a za miesiac bedzie coreczka, ale jakos tak mi dziwnie bo sie do chlopca juz przyzwyczailam :-) :-)

Gość gość
współczucie całą ciąże modliłam się o córke i urodziłam córke i to cudowne mieć taką sliczną małą dziewczynke można ubierać, stroić i w ogóle wszystko jest takie słodkie co zrobi śliczna malutka dziewczynka

Gość gość
Mam 3 coreczki i nie narzekam

Gość gość
ale jesteście głupie, mieć dziecko dziwczynkę, by ją stroić, jak lakę z pustej potrzeby wynikają te wasze potrzeby posiadania dziewczynki dla siebie i swoich zachcianek i niespełnionych marzeń posiadanie syna jest bardziej bezinteresowne, bo właśnie dla kogoś i ja też tak wolę

Gość gość
te co piszą, że współczują to widać żeby rozpaczały i biadoliły jakby się okazało, że noszą synka w brzuchu, głupie baby jesteście i tyle

Moja mama zawsze powtarza, że z nas, córek jest zadowolona, a z synów/?- owszem, szczyci się nimi, ale ich wychowała dla innej kobiety. Drwa rąbią, budują, remontują, pracowici są ale są tylko głową rodziny. Szyją rodziny jest synowa, która tą głową kręci w odpowiednim kierunku - ku sobie i swojej rodziny. U teściów chłopaki robią remonty, dla rodziców brakuje im czasu na półgodzinne spotkanie.Dobrze, że moi rodzice mają 2 zięciów, którzy zawsze są gotowi udzielić im pomocy. Mają 4 dzieci - 2 córki i 2 synów, synów "stracili", ale zastąpili ich zięciowie. Pokrzywdzeni się nie czują. Ja mieszkam z teściami, problemów z dogadaniem się z nimi nie mam, więc jestem w stanie skłonić męża do pewnych robót w ich imieniu. Ale coś w tym jest - dziewczyny są bardziej związane z rodzicami. x to nie jest kwestia syna czy mężczyzny w ogóle, większej bzdury niż ta w życiu nie słyszałam :o:o Mam dwóch braci, którzy mają żony i nigdy w życiu nie odmówili pomocy moim rodzicom czy nigdy nie postawili ich w rodzinnej "hierarchii" niżej niż teściów :o:o To kwestia usposobienia i ujowego charakteru, a nie tego, że są synami, a nie córkami :o:o Większej bzdury niż ta nigdy w życiu nie słyszałam, jak żyję :o A co do samego tematu - fajne masz podejście, wchodząc tu myślałam, że będziesz rozpaczać i ubolewać nad tym, że jesteś nieszczęśliwa :D Szczęśliwego rozwiązania, powodzenia ;)

Gość gość
gość z 20.20 - czyli co, jakby się okazało, że będziesz mieć syna to pewnie zostawiłabyś go w szpitalu na pastwę losu, mimo że jesteś wierząca, i taka z ciebie matka jest..... współczuję twojej córce

Gość gość
Głupia jesteś, ciesz się że dziecko zdrowe a nie wymyślaj.

Gość gość
zarówno syn jak i córka powinni ciągnąć do swoich współmałzonków, a nie do matek, k***a mać celem wychopwania potomstwa jest fakt, by dziecko umiało funkcjonowac w społeczeńsatwie i swiecie, których podtawowaa komórka jest związek i rodzina swoja- założona bo po to człowiekowi rozna włosy pod pachami już w wieku 13 lat, by osiągnął dojrzałość płciową mi ciągną ku drugiej połowie, płci- to naturalny porządek i prawidłowość rodzinę wyjściową sie odwiedza, kocha, dzwoni, pamięta ale nie jest to organ decyzyjny, co najwyzej doradczy i to w dodatku w stopniu, który by nie kolidował z indywidualnością nowo powstałej ropdziny, małżeństwa, tj. rodzice moga doradzać, ale z umiarem- nie wp*****lac sie i sym[atycznie do posrania ciagle czegos nie sugerować

Gość gość
zgadzam się w 100% z gościem z 20.31 zarówno córka jak i syn jak dorosną to ich własna rodzina powinna być na pierwszym miejscu !!! taka jest naturalna kolej rzeczy, że "ptaszki" wylatują kiedyś z gniazda. A nie wychowywanie dzieci tak aby potem wyrósł maminsynek, który matkę będzie stawiał na piedestale a żonę daleko w tyle albo rozpieszczona córeczka, która z mężem nie będzie potrafiła rozmawiać tylko z byle pierdołą lecieć do mamusi.

Gość gość
do 20.24 a skąd wiesz czy jestem wierząca???? może jestem nie wierząca i przez to nie zależna i mam gdzieś czyjąś opinie. Napisałam co wiedziałam i tyle. kocham i opiekuje się tym kogo mam a skoro mam córke a nie syna to po co idiotyczne gdybanie?! Skupiać się trzeba na faktach a nie domysłach

Gość gość
niewierząca a całą ciąże się modliła..... chyba do d**y w takim razie a nie do Boga.... podejrzewam schizofrenię u ciebie

Gość gość
Wierze w Boga a nie w księży

Gość gość
Wierze w Boga a nie w księży

20.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość zarówno syn jak i córka powinni ciągnąć do swoich współmałzonków, a nie do matek, k***a mać................ 8888888888888888888888 bla bla bla.......pewnie, że normalni ludzie ciągną do współmałżonków, ale pozostałe relacje w rodzinie zazwyczaj układają się tak, że córka chętniej kontaktuje się i odwiedza swoją matkę, a nie teściową, a siłą rzeczy mąż idzie za żoną :) a jak już synowa nie lubi teściowej- to wiadomo :D Syn też rzadziej, o ile w ogóle dzwoni do matki, celem pogadania o pierdołkach czy tam żeby się pozwierzać.

Gość gość
Ja mam trzy corki i syna i powiem Wam,ze wolalabym miec 4 synow niz jedna corke :P Synow latwiej sie chowa

Gość gość
bla bla bla.......pewnie, że normalni ludzie ciągną do współmałżonków, ale pozostałe relacje w rodzinie zazwyczaj układają się tak, że córka chętniej kontaktuje się i odwiedza swoją matkę, a nie teściową, a siłą rzeczy mąż idzie za żoną a jak już synowa nie lubi teściowej- to wiadomo X X Bzdura. Kazdego z dzieci bardziej ciagnie do swoich rodzicow niz do tesciow. No chyba, ze mowimy o sytuacji patologicznej w ktorej tesciowie sa lepszymi ludzmi od biologicznych rodzicow.

Gość gość
no ja się tam zgodzę z tym ze córka bardziej do matki... jest taka sytuacja że jedziemy do Polski na Święta i pytanie czy do rodziców moich czy męża. Ja zawsze mówię że do moich a mąż zawsze machnie ręką że dobra, że ok, że nawet lepiej a do swojej mamy zadzwoni, czy paczke wyśle . On w ogóle nie ma takiego sentymentu do rodziców jak ja, to samo jego bracia a siostrunie to przeciwnie do mamusi cały czas