Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo chciałam córkę a będzie drugi syn

Polecane posty

Gość kasssssssia
zauważyłam że matki synów mniej dbają o siebie, są póżniej jędzowatymi teściowymi, nie potrafią się uśmiechać, a syn prawie nigdy nie potrafi kochać matki - on tylko czeka żeby isc do dziewczyny/żony. Wole córke.

Gość gość
Moja mama ma trzech synow i dwie corki, synowe ma swietne naprawde bardzo lubia swoja tesciowa az mnie to czasem dziwi :D ja swojej tesciowej nie lubie :P i ja z kolei nie jestem jakos szczegolnie blisko z mama, mieszkamy daleko od siebie. Moja mlodsza siostra tez czesto z rodzicami wojuje i juz sie nie moze doczekac az z gniazda wyfrunie. Uwazam, ze wszystko jest kwestia zarowno wychowania jak i charakteru, a nie przynaleznosci do danej plci.

Gość gość
a ja sie dowiedzialam ostatnio ze bede miala kolejna dziewczynke:) nastawiona psychicznie bylam na chlopca, nawet ciuszki chlopiece ogladalam:) imiona tylko dla chlopca wybieralam, a tu niespodzianka:) maz troszke zawiedziony:) a ja sie bardzo ciesze:) oby tylko malutka zdrowa byla i wszystko poszlo ok w trakcie porodu:)

Gość gość
Ja tam wole syna. Dorosl, fajny facet z niego,jak zechce to sobie poru/cha te wasze szmatki, piszczace i wystawiajace sie, aby tylko jakis chlopak je zauwazyl. A jak zmajstruj****chora jakiejs waszej dziw/ce to najwyzej alimenty na odczepnego sie kure/wce rzuci ale moje dziecko zycia sobie nie s*******i. A na alimenty nas stac :P