Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paker misiek

Mogłybyście być z facetem który ma wiecznie zakwasy po treningach

Polecane posty

Gość Paker misiek

I inna aktywność mało go interesuje, bo jest wiecznie zmęczony i wszystko jest dla niego męczące. Facet ten ostro pakuje na siłowni i często poza pójściem do pracy nie ma już na nich ochoty, a w weekendy woli wyskoczyć wieczorem na piwo, niekoniecznie ma ochotę tańczyć na parkiecie, łazić po lesie. W tygodniu pracuje i ćwiczy.

Gość gość
Mój facet też ma zakwasy, ale dlatego, że pracuje w budowlance i czasami jest ciężko.. :) a dlaczego nie mogła bym z nim być ? Bo go coś boli..? To chyba głupie...jak go coś boli to masuje, przytulam, całuje, robie mu relaksującą kąpiel, dobrą kolację, dbam wtedy o niego :) tak jakon o mnie kiedy źle się czuje :)

Gość Paker misiek
Z tym, że taki paker to egoista, co dziewczynie nie pomoże w pracach domowych, bo ważniejsze są dla niego mięśnie i ciągłe treningi.

Gość gość
po treningu zaciągnij go do wanny, ciepła kąpiel zniweluje zakwasy

Gość Paker misiek
Są tacy, którzy uważają, że jak mają zakwasy po treningu, to jest to dla nich dobry powód, by nic w domu nie robić.

Leń z niego. Mój brat ćwiczy, ma zakwasy, ale w domu nie leży na kanapie :)

Gość gość
Zakwasy? a może dobra wymówka? Ja dość intensywnie ćwiczę dziennie 3-5 godzin[taka moja praca], po tym ciepła kąpiel i zero zakwasów. Mam już 46 lat.

Gość gość
paker misiek chyba szukasz kolezanki do masownia hhe

Gość facetsprzedepoki
prawda jest taka że dziewczyny zwracają uwagę tylko na wygląd, a potem narzekają że facet się nimi nie zajmuje. nie oszukujmy się, bo gdyby gruby facet chciał poderwać dziewczynę to przez 90procent dziewczyn skreślony jest na starcie. sam chodzę na siłownię stosuję dietę i biorę tabletki odchudzające- bez efektu, mam 186cm 104kg. a co do kobiet- uwielbiam im kupować kwiaty i całować po rączkach. i cieszę się jeśli mogę jej pomóc, bo wtedy czuję się potrzebny.

Gość gość
być z narcyzem ktorego tylko swój wygląd interesuje? ciężka sprawa, po co takiemu w ogóle związek jak nic nie chce dać od siebie?

Gość ja wam dam

Jak ćwiczy systematycznie to nie może mieć zakwasów no chyba, że to typ gościa który pomacha dwa razy hantelkami  i szuka w lustrze podobizny van damma xd

Gość gosc
Dnia 20.12.2013 o 20:07, Gość Paker misiek napisał:

I inna aktywność mało go interesuje, bo jest wiecznie zmęczony i wszystko jest dla niego męczące. Facet ten ostro pakuje na siłowni i często poza pójściem do pracy nie ma już na nich ochoty, a w weekendy woli wyskoczyć wieczorem na piwo, niekoniecznie ma ochotę tańczyć na parkiecie, łazić po lesie. W tygodniu pracuje i ćwiczy.

p0lki nie maja zakwasow ich nogi są tak wycwiczone w rozkladaniu sie przed czarnuchami