Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jealewe

Coś się między nami zepsuło

Polecane posty

Gość jealewe

W sumie nie wiem od czego zaczac. Musze się komus wygadac****oznac opinie kogos z"zewnatrz". Mianowicie od 4 lat jestem w związku. Mieszkam z chłopakiem od 2 lat. Od tamtego czasu(odkad mieszkamy) trochę się pozmieniało. Ja go bardzo kocham, czesto przytulam,mowie,ze jest najwazniejszy,ze dobrze,ze jest. On w sumie nigdy mi tego nie mowil,bo mowil,ze wiem,ze mnie kocha i nie musi mi tego mowic. ostatnio szybko sie denerwuje- dodam,ze jest cholerykiem :(. Strasznie na mnie krzyczy niekiedy. Mowi np. "Ma byc tak jak ja chce" Niekiedy bywa kochany,czuly po czym znowu wybucha. Ja nigdy nie wiem jak on zareaguje-boje sie wybuc****ego gniewu. Czesto jak gra,a ja cos do neigo mowie to zawsze jest "cicho badz" :( albo jak ja slucham muzyke to "scisz to,glucha jestes?" a jak on zawse gra na kompie to gra na maxa jest wlaczona ;(( Ja juz nie wiem co robic. Jemu szybko sie psuje humor. Ja sie staram na maxa, "podaje sie na zlotej tacy" a on nic.

Gość jealewe
Z seksem też nie najlepiej. Od ciągłego obciągania nabrzmiały mi wargi, a połykanie nasienia wychodzi mi już bokiem. :(

Gość jealewe
to wyzej to nie ja psialam !!! nie podawac sie za mnie !!!!!!!!!!

Gość gość
Przeciez facet się nie stara dlatego ze: (jak sama napisalas) podajesz sie na zlotej tacy i on widzi ze ma cię w garsci. Sama do tego wszystkiego doprowadziłaś, a przynajmniej to pogłębiasz

Gość gość
Dokładnie jak wyżej

Gość jealewe
Juz taka jestem - co robic ? aby to naprawic. Ja jestem dla niego mila,ile razy mu sniadanie zrobie a ja na to liczyc nie moge :( I dlaczego wg was on na mnie krzyczy? mowi,ze kocha jak pytam,a potem zas krzyczy:(

Gość gość
bo to dzieciak

Gość gość
Pogonić gówniarza. W związku należy się liczyć z drugą stroną a Twój tego nie wie, więc to gówniarz, który nie dorósł do związku.