Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikss

ile za godzine kosztuje niania w Krakowie

Polecane posty

Gość kikss

Szukam takiej opiekunki która zajmowała by się dzieckiem tylko w piątki po 8h, ale nie wiem jakie są stawki godzinowe.

Gość tesknie za wrzodem na dupie
nie wiem nie korzystam z opiekunek siedze w domu, pieke pizze und chlep i sama zajmuje sie swoimi dziecmi 🖐️

Gość johny 11 palcow
50 oral, 100 klasycznie, 150 anal z zabezpieczniem, 200 bez

Gość lukrecija
ja tez zajmuje sie dzieckiem ktore zreszta ma juz 3 lata, ale orientowac sie mozna mimo wszystko :-) Za 10 pln jest bardzo duzo chetnych, ale za 8 tez znajdziesz...daj ogloszenie

Gość lukrecija
w sensie, swoim dzieckiem sie zajmuje ;-)

Gość kikss
chodziło mi właśnie o takie granice cenowe, potrzebowałabym ją tylko dorywczo raz w tygodniu, niestety muszę a nie chcę wrócić do pracy :(

Gość gość
ja też jestem ciekawa, czy 7-8zł jest do przejścia w Karkowie?

Gość gość
w Łodzi za 7zł znajdziesz a w Krakowie nie wiem.

Gość kasssiiiaa
ja mam sąsiadkę która tak dorywczo ma dwoje dziec***od opieką, fajna kobietka, po 40-tce, ona ma dzieci już szkolne. Mieszka na Kurdwanowie, gdyby wchodziło w grę przywożenie do niej dziecka myślę że by się bardzo ucieszyła dodatkową pracą.

Gość gość
Ja biorę 12zł/h. 10 zł/h to też bardzo dobra stawka, ale myślę, że za 8 też już można znaleźć. Zobacz na niania.pl - tam się ogłaszają i nianie, i rodzice - można się zorientować w oczekiwaniach tych pierwszych i propozycjach drugich :)

Gość gość
ja mysle ze to zalezy od dziewki ale ja w ogole nie wiem co o tym myslec juz 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
pewnie że są osoby nawet w Krakowie które podejmą się dorywczej pracy za 7zł/h dla pań na emeryturze nawet takie 2 razy w tygodniu jak wskoczy miesięcznie koło 400zł to jest coś. Nie siedzą w domu, pieniadze się zawsze przydadzą. wiadomo jak ktos chce miec opiekę na cały etat + gotowanie i pomoc w domu to stawki sa dużo wyższe,

Gość gość
up

Gość gość
ja chetna 9zl na h

Gość gość
up

Gość gość
Moja koleżanka pracuje jako niania, nie robi nic poza opieką nad dzieckiem (tzn. czasem małej przygotuje prosty posiłek, ale nie chodzi z nią do lekarza, nie odrabia lekcji- bo to maluch, nie robi nic w domu) bierze 8 zł/godz. Ale to stała praca, co dzień bez weekendów. Myślę że za 8-9 zł. możesz próbować Inna sprawa że widziałam ogłoszenia że pani przyjmie nianię, najlepiej studentkę pedagogiki, taką która z dzieckiem pobawi się w rozwojowe zabawy, stawka- 5-6 zł. za godz...

Gość gość
powiem wam ze sama sie zastanawialam czy nie zostac z dzieckiem w domu zamiast wracac do pracy i wziac jakiegos malucha dodatkowo pod opiekę, bo mam spore mieszkanie i tak licząc 8godzin dziennie, to mi by nawet starczylo jak by mi ktos placil miesiecznie 1000zł bo na maciezynskim ubezpieczenie i wszystkie składki przeciez mam, a tak to cos do kieszeni wskoczy a dziecko ma kompana do zabawy, ja dzieci bardzo lubie wiec chetnie bym sie zajela.

Gość gość
up