Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie ubieracie na swieta

Polecane posty

Kupiłam sobie trzy śliczne sukienki koktajlowe w Mohito i to je założę. W Wigilię czerwoną, a w pierwszy dzień świąt zieloną, na drugi mam czarno-białą.

Gość gość
na pewno ubiorę majtki, stanik i skarpety - co do reszty to się zobaczy

Gość gość
Dzinsy i jakaś bluzka.. nie wiem.. Po ciąży (w której przytyłam ok 10kg) strasznie rozszerzyły mi się biodra, klatka piersiowa..i w nic się nie mieszczę :( Nawet buty na obcasie itp. są za małe.

Kup sobie nawet w głupiej promocji coś wystrzałowego. Od razu lepiej się poczujesz. Ja też po ciąży przytyłam, ale zaczęłam chodzić na siłownię i mimo, że efektów jeszcze nie widać czuję się rewelacyjnie.

Gość gość
Ja na wigilię zakładam małą czarną, może narzuce na nią jakiś sweterek , w Święta juz mniej oficjalnie, ponieważ nie planuje wizyt towarzyskich (będziemy u moich rodziców) więc pewnie czarna olowkowa spódnice i jakaś bluzka, jeszcze nie wybrałam. Specjalnie na święta ńic nie kupowałam, ponieważ szafa mi sie juz nie domyka, a w zeszłym miesiącu zaszalalam nieco z ubraniami. Całe szczęście budujemy dom i będę tam miała garderobę ;)

Gość gość
Tak samo jak w każdy inny dzień. Zresztą podczas karmienia córki napewno zostanę czymś ubrudzona, ochlapana, opluta itd. Święta spędzam tylko z mdwdmwi córka więc nie ma potrzeby wymyślać. Jakbym miala w gości iść to może bym inaczej o tym myślała.

Gość gość
nie trzeba wymyslac - wolisz sie ubrac i byc elegancka dla obcych niz dla najblizszych?

Gość gość
to wyjatkowy czas nie wyobrazam sobie zasiasc do wigilijnego stołu w dzinsach czy tez powyciaganych dresach nawet ze swoja najblizsza rodzina

Gość gość
jakie NAWET! to wlasnie dla nich trzeba byc elegancką. to oni sie bardziej licza niz obcy!! nie rozumialam nigdy takiego postepowania, a jest czeste.

Gość gość
Sukienke od pasa w dol czarna a od pasa w gore kremowa w takie kremowe rozyczki jedna obok drugiej naszywane :) kurcze a w swieta nie pomyslalam pewnie spudniczka i fajne rajtuzki i jakas koszula :) uwielbiam swieta a dzisiaj moj mezus kupil mi sliczny sweterek taki szerszy lejacy kremowy dzierkowany i na srodku ze zlotych cwiekow jest ozdobione serce duze serce w srodku serca sa te same cwieki co obramowki i jeszcze sie napalilam ja czarna spudnice babke z przodutez ma takie zlote kropeczki i obiecal ze w poniedzialek kupi dawno juz sobie nic nie kupowalam dlatego tak sie ciesze jak szalona hihi

Gość gość
Niech ci mąż kupi słownik ortograficzny 1. Spódnica 2. Spódnice bombka. 3. Dzierkowany? Co to jest?

Gość gość
Za późno na słownik, dla takiej tylko karma, najlepiej z Lidla.

Gość gość
tak jak na co dzień po chacie chodzę ubrana czyli spodnie legginsy albo dresowe, zwykła bluzka t-shirt, czarne skarpety i papcie takie góralskie.

Gość gość
jak gość z 23:40 w nic nie mieszczę się po ciąży, stawiam na makijaż, fryzurę, paznokcie, biżuterię, a pod stołem rozepnę guzik w dżinsach;) góra schludna, ale nie odświętna. Nie kupiłam nic i już pewnie nie zdążę. Nie chcę niczego xxl, z zasady. Po świętach odstawiam dziecię od piersi i biorę się za siebie. W wielkanoc wszystkich zamieram olśnić;)

Gość gość
kupiłam sobie sukienkę jak co roku :) niedrogą ale zawsze to coś eleganckiego i wyglądam w niej odświętnie czarno-biała, założę ją jak będę szła na obiad do teściów w pierwszy dzień świąt, na wigilię mam sukienkę którą kupiłam już latem i nie miałam okazji nigdzie założyć granatowa i do tego czerwone dodatki a w drugi dzień świąt będziemy siedzieć w domu i założę szare spodnie i czerwoną koszulę.

Gość gość
spodnie mocno dopasowane, bluzka z kołnierzykiem i baskinką

Gość gość
Bardziej elegancko niż na codzień

Gość gość
to zalezy of humoru no ale ja w ogole nie wiem co o tym myslec juz 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ