Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla mężczyzny ma być symboliczny romantyczny tani

Polecane posty

Gość gość

Podsuwajcie pomysły , moze tez innym się przydadzą

Gość gość
Perfumy, koszulka,bokserki, książkę, seks:-D

Gość gość
ale sknera z ciebie

Gość gość
no seks to masz całkowicie tanio akurat :D

Gość gość
słabo sie znamy , nie wiem jakie perfumy by mu odpowiadały , koszulka , bokserki , mało romantyczne , książka podobnie jak perfumy , raczej może jakieś nietypowe pomysły , seks -niezły pomysł , tylko , że własnie dostałam od niego kosza , mógłby być z tym problem

Gość gość
nie jestem sknerą , ale on sie nie spodziewa prezentu ode mnie i nie chce go stawiać w niezręcznej sytuacji , bo nie będzie miał nic dla mnie , dlatego ma być symboliczny , tylko zeby wiedział , ze o nim pamiętam i że nie wszystko jest takie jakie sie wydaje

Gość gość
212 seximen herera

Gość gość
co to jest?

Gość gość
czekaj, koleś dał Ci kosza, zatem nie jesteście parą. to kolega z pracy, uczelni? przyjaciel? jak chcesz mu dać ten prezent?

Gość gość
podjadę do niego do domu w wigilię, dał mi kosza bo zaczął sie angazować , a ja nie jestem gotowa na nic więcej niż przyjaźń , przynajmniej w tej chwili , zakończyłam związek 2 miesiące temu i ex ciągle walczy , co nie daje w pełni zostawic przeszłosć , musze najpierw to jakoś uporządkować. Zamierzam szybko to jakoś załatwic , ale boję sie , że za kilka tygodni będzie za późno dla gościa z tego tematu , wiec pomyślałam , że podjadę do niego i poproszę , żeby mnie całkiem nie skreslał , tylko dał mi trochę czasu

Gość gość
a ponieważ to gwiazdka i tego dnia ma też imieniny , do tego od niego dostałam kilka drobnych upominków , wiec chcę mu dać coś , co będzie mu mnie przypominało i da mi czas , którego teraz tak potrzebuje

Gość gość
PREZERWATYWY

Gość gość
cholernie romantyczne:)

Gość gość
Daj mu swoje najpiękniejsze zdjęcie i ładnie je opraw.

Gość gość
nie jestem sknerą , ale on sie nie spodziewa prezentu ode mnie x Właśnie jesteś taką sknerą, że nawet nie spodziewa się prezentu od ciebie! Współczuję facetowi takiej kobiety u boku

Gość gość
Ach Ci Adamowie ;) A tak serio, wiesz co lubi? Może książkę jakąś, płytę z muzyką, ładny długopis czy pióro, kubek z imieniem lub inny napisem

Gość gość
pomysł ze zdjęciem , niezły , dzięki , jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
właśnie sobie uświadomiłam , jak niewiele o nim wiem , nic dziwnego , że odszedł , muzykę lubi rózną , nie ma raczej ulubionej grupy , nie ma zadnego konkretnego hobby , to facet 40+ , moze to wam pomoże

Gość gość
Pióro , też niezłe , mówił mi kiedyś , że bardzo lubił kiedyś pisać piórem

Gość gość
to już trochę rozjaśnia, zwłaszcza że piszesz że jemu też zależy. jeśli chcesz dać tym prezentem znać że myślisz o nim i Ci zależy, niech to raczej będzie takie coś niezobowiązującego, wskazującego że o nim pomyślałaś. nie wiem jak dobrze go znasz, książka, owszem jest banalna, jeśli kupisz byle jaką. ale już książka o czymś co go interesuje, albo zawierająca np. jakieś przesłanie dla niego - nie. To może być cokolwiek, skarpetki w jelonki, jeśli wiesz że kocha jelonki ;) Czujesz o czym piszę? Potrafisz sprecyzować sobie taką myśl przewodnią podarku, i dopiero wtedy coś dobrać? Ale nie na zasadzie "chcę aby był niezobowiązujący", a "on zawsze chciał być pilotem", albo "ma problem z organizacją czasu" itd. . Jeśli nie, dobrą opcją są własnoręcznie upieczone ciasteczka, taki miły gest który nie wprawia w zakłopotanie i nie powoduje poczucia winy z powodu braku rewanżu jak prezent kupowany. Dodatkowo jest taki niewymuszony, że nie biegałaś za prezentem dla niego po sklepach, od tak Ci się o nim przypomniało podczas przygotowań do świąt :)

Gość gość
ok , juz wiem , dzięki za pomysł z ciasteczkami. Znalazłam ładne zdjęcie , tylko dokupię ramkę i upiekę ciasteczka , super , dzięki za pomoc , o takie coś mi chodziło , życzę wszystkim duzo miłości w te swięta

Gość gość
Symbolicznie kup mu 36 ml z zapachowiec.pl (bo: tanio, perfumy dobre jakościowo i trwałe) ładnie zapakujesz i prezent idealny i nie będziesz kombinować.