Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdanie syna a synowej

Polecane posty

Gość gość

Mój syn wziął ślub w lipcu w tym roku. Mój syn marzy o dziecku, a z ust mojej synowej usłyszałam ,, nie planujemy dziecka przez najbliższe 4 lata". On nie chce spełnić jego marzeń. Wydaje mi się że ona o niego nie dba.

Gość gość
Ja umiem zrozumieć wszystko. Dzisiaj syn pakował u mnie prezent jaki daje synowej pod choinkę -zestaw łańcuszek, kolczyki i zawIeszka, a do tego bielizna erotyczna. A ona kupiła mu tylko zegarek !!! I na mikolaja dostał rękawiczki i komin-taki szalik. A co ona dostała ? Weekend w spa. Zapytałam syna co ona robi. Powiedział ,, Śpi, Późno poszliśmy spać, bo gdzieś po 3 dopiero" dzisiaj nie musi iść do pracy to od razu leń śpi do późna"

Gość gość
skad wiesz o czym marzy twoj syn?

Gość gość
On m 29 lat. Studia, aplikacja, praca, małżeństwo i sam mi powiedział, że jest gotowy i chce mieć dziecko.

Gość gość
Oj dostal tylko zegarek a moze ten zegarek kosztował więcej niż ten jego zestaw biżuterii. Dajcie spokój mamuśki i zajmijcie sie swoim życiem a młodym pozwólcie sie samym docierać.

Gość gość
No i co że spi do pozna. Nie ma dzieci, do pracy nie musi wstawać to niech sobie pospi

Gość gość
Dziecko to wielka rewolucja więc byłabym na pewno im potrzebna i przeprowadzila do nich. Kupili dwa mieszkania przerobili na 1 dwu piętrowe i po co im takie duże mieszkanie. Mają wielki salon z kuchnia, jadalnie (nie korzystają), na górze sypialnie, dwa gabinety , jeden pokój wolny i z jednego zrobioną garderobę. I po co im to wszystko ? My z mężem mamy duży dom i jest dla nas za duży, mogli by mieszkać z nami.

Gość gość
kobieto przed chwilą dodałas ten sam temat.... gdzie wszyscy jechali że masz odpuscic....

Gość gość
Teraz ma wolne do końca roku. Syn musi pracować, a ona będzie się wylegiwać

Gość gość
Tak i jeszcze spać z wami w jednym pokoju. Po to mają tyle pomieszczeń aby sie po nich ganiać na golasa

Gość gość
Mieli by dla siebie całą górę. I mieli by dom a nie mieszkanie.

Gość gość
Hahaha śmieszą mnie takie mamuśki. Rola faceta jest pracowac a kobieta ma byc wypoczeta i piękna dla męża :-)

Gość gość
Mając taka teściowa to nie tyle miałabym osobne lokum co lokum w innym mieście

Gość gość
ale co cie tak boli.... to jego sprawa a nie twoja... nie przezywaj...hahahahahah co za baba.....hahahahahahhahahah daj spokoj....!!!! zajmij sie sobą

Gość gość
Ostatnio wymyśla sobie torebkę za 700 zł i mój syn jej ją kupił ! Chociaż ona pracuję i dobrze zarabia.

Gość gość
Mieszkają 50 km od nas, ale oboje, mają tam pracę, syn mieszkał tam już na studiach.

Gość gość
ja właśnie pakuję walizkę bo mój mąż zabiera mnie na Święta i Sylwestra do Zakopanego... mąż dobrze zarabia ....a ja nie pytam ile to kosztuje bo co mnie to obchodzi....

Gość gość
Ona, nie może wykorzystywać mojego syna.

Gość gość
Chciał mieć panią niech robi na nią. A ty się babonie nie wtrącaj :)

Gość gość
Ja tam się ze swoją dogaduje i robimy oo swojemu, gdyby rodzice moi, albo mojej lubej się wtrącali i mieszali nam to bym zaczął zastanawiać się nad przeprowadzką na drugi koniec polski.

Gość gość
maja swoje zycie i niema prawa nikt sie wtracac,dziecko kiedy sami beda chcieli a nie tesciowa,proponuje znalezc sobie jakies zajecie a nie wtracanie sie do mlodych,TO ICH ZYCIE I ICH SPRAWA NIE TESCIOWEJ!!!

Gość gość
Wez sie babo za przygotowania do swiat zamiast wypisywanie glupot na kafeterii. Albo to prowokacja, albo jestes glupsza od mojego psa.

Gość gość
Na święta już prawie wszystko gotowe z rzeczy które można zdobyć wcześniej.

Gość gość
taki sam topik jest na innym dziale, chyba nudzi sie kobiecie pisze w dwóch miejscach jednoczesnie

Gość gość
Ostatnio wymyśliła sobie torebkę za 700 zł a syn jej kupił chociaż ona pracuję i dobrze zarabia.

Gość te jehowy jedne
Kolejne marne provo z cyklu "wredne synowe" i kolejne błahe wywody typu "nie robi synkowi kanapek do pracy"...

Gość gość
Zostaw ich