Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te ktore nie chca wpuscic poloznej do swojego mieszkania

Polecane posty

Gość gość

maja pewnie cos do ukrycia -brud -problemy z alkoholem -smierdzi papierosami -brak ciepłej wody -grzyb na scianach -brak łózeczka -brak kosmetyków do pielegnacji dziecka

Gość gość
sama zajmuje sie swoimi dziecmi obca baba pechcaca po kontach nie jest mi do szczescia potrzebna 🖐️

Gość gość
co to jest pechcaca?

Gość gość
Ale położnej nie interesuje twoje konto przecież :O :P

Gość gość
No ja nie wpuściłam po dzień po powrocie do domu miałam tam SAJGON. Nie było nawet gdzie usiąść :-P Dlatego że nie chciałam nic przygotowywać przed powrotem...czyli: rozpakowywanie/skręcanie łóżeczka, pranie/prasowanie.... WIADOMO JAK KTOŚ MA FAJNY DOM/MIESZKANIE i PORZĄDEK TO WPUŚCI GRZECZNOŚCIOWO I CHOCIAŻ HERBATĘ PODA.

Gość gość
???? Pechcąca konta??? Co to znaczy? Co to są konta?

Gość gość
Chyba komuś chodziło, o to że baba chodząca po kątach :D Ja też się zarzekałam, że nie wpuszczę, ale wpuściłam (z góry wiedziałam że jak spyta się czy chcę żeby mi krocze obejrzała to się nie zgodzę), nie lubię obcych łażących po moim mieszkaniu i nie miałam potrzeby żeby przychodziła. Posiedziała odpowiadałam grzecznie na pytania i się nie odzywałam czekając aż wreszcie sobie pójdzie. Tak samo jak przychodzi facet naprawić coś w domu, kablówkę itp. to jestem nie w humorze, siedzę obok i patrzę się na ręce :P

Gość gość
Wizyta poloznej to usluga, z ktorej mozna, ale nia ma obowiazku skorzystac. Osoby ktorych wpuscic nie chce nie wejda do mojego mieszkania - to moje prawo. Krocze pokazywalam lekarzom i pielegniarkom w szpitali, a poza tym tylko moim wczesniejszym partnerom i teraz mezowi.