Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego moj facet nie chcial do konca

Polecane posty

Gość gość

piescilam go oralnie i mnie odsunal, dlaczego? stwierdzil ze nie chcial do konca, bo nie wiedzial jak bym zareagowala, ale mogl dojsc poza ustami? chyba ze sie wstydzil? to byl pierwszy raz ustami..

Gość gość
i to byl pierwszy raz ze w ogole by mial orgazm, bo preejakulat to tak, to juz mial

Gość gość
to niech tobie zrobi dobrze ustami do końca,może jakieś przekonania religijne ,złe doświadczenia na tym polu,powodów jest duzo,może naczytał się,że smak nasienia jest nieciekawy po tym co jadł itd?

Gość gość
on mi zrobil, ja tam chcialam do konca:)

Gość gość
ale dlaczego on mnie odsunal? Myslicie ze sie wstydzil miec orgazm, to pierwsze takie smiale pieszczoty...

Gość mywara
ja tez podobnie ze swoim mialam ale bardzo dlugo go przekonywalam i postawilam na swoim potem byl bardzo zadowolony a ja jeszcze go zaskoczylam bo z polykiem mu zrobilam i na koncu do reszty oblizalam,to on sie mi zrewanzowal i bardzo dlugo i gleboko jak tylko mogl pisie mi wylizal az drgawki caly czas mialam

Gość gość
a powazne odpowiedzi?:)

Gość kafe observer
Tylko dziewczyna moze mieć takie problemy, i to młoda. Kurcze, przecież nic się nie stało, a ty rozkminiasz tę sprawę, jakby od tego zależał los TWojego zycia

Gość gość
tak, wiem ale zastanawiam sie dlaczego tak zrobil i dlaczego sie wstydzil

Gość kafe observer
ale po co? nie zawsze początki są zawsze, mzoe nie chciał Cię onieśmielić, a potem się speszył. Kiedyś bedziecie się z tego śmiac; Randkuj, ciesz sie zyciem a nie zaprzataj sobie tym głowy!

Gość gość
juz dosyc dawno poznalam fajnego faceta i jak tylko byly bziaki bylo wszystko oky,a jak chcialam jego penisa z spodni wyciagnac i sie nim pobawic to sie zaczelo,jak sie okazalo to bylam piewsza ktora to tak sie zachowawala,tlumaczylam mu jak umialam az wreszcie sie zgodzil ale musialam swiatlo zgasic, zrobilam mu to co chcialam,a gdy mu obiagalam to myslalam ze mnie cala podrapie to ja jeszcze mocniej i glebiej do buzi wkladalam az s****a po buzi dostalam a jak swiatlo zaswiecilam to on byl czerwony jak burak i nic nie mowil,w ten wieczor dalam mu juz spokoj, a na nastepnym spotkaniu to sobie go pozyczylam

Gość gość
jak to byl pierwszy raz az tak blisko to sie wstydzil wytrysku i tyle

Gość gość
Byl mocno podniecony, w srodku czulam ze tryska jak go piesilam dlonia ale nie wypuscil na zewnatrz. Pierwszy raz takie cos mnie spotkalo.

Gość gość
moze za mocno walil wczesniej gruche i nic nie zostalo doszedl niczym, i co mial powiedziec:) sciemnil ze nie chce dalej ;)

Gość gość
tez tak kiedys sciemnilem laska mnie tak podniecala ze zanim do czegos doszlo zwalilem sobie u niej w lazience :) i pozniej robila mi loda to tylko kropelka wyszla i jej nie pow ze juz skonczylem bo lipa :)

Gość gość
tyle ze on mial duzo tego preejakulatu, i w drodku penisa na pewno czulam wytryski