Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macierzynstwo mnie przeroslo

Polecane posty

Gość gość

Czy wy tez tak mialyscie? Zastanawiam sie kiedy w koncu sie wyspie i kiedy maz zacznie z kims romansowac bo nawet nie mam ochoty na seks :(

Gość gość
mnie nie mnie tylko przerosl nadmiar obowiazkow bo udzielny ksiaze nie mial zyczenia zajac sie czymkolwiek 🖐️

Gość gość
Macierzyństwo raczej nie, chociaż czasami sobie myślę że dziecko mogłoby już wreszcie się samo sobą zająć :D Gorzej z obowiązkami domowymi, bo ciągle nie wyrabiam się z niczym. Stos prania niemal każdego dnia, mnóstwo nieumytych garów, podłoga nie odkurzona i tak w kółko jak jedno zrobię to drugie narasta.

Gość q2q2q2
gość Macierzyństwo raczej nie, chociaż czasami sobie myślę że dziecko mogłoby już wreszcie się samo sobą zająć smiech.gif Gorzej z obowiązkami domowymi, bo ciągle nie wyrabiam się z niczym. Stos prania niemal każdego dnia, mnóstwo nieumytych garów, podłoga nie odkurzona i tak w kółko jak jedno zrobię to drugie narasta. He he mam dokładnie takie same odczucia, cały dzień cos robie , a pod wieczór mam wrażenie nie zrobione nic.

Gość gość
ja mialam czysto gdy corka byla na wkacjcach. Raz posprzatalam i bylo czysto przez kilka dni. wsytarczylo tylko umyc podloge i zetrzec kurze.

Gość gość
mnie przerastaja nieprzespane noce:/ ostatnio ząbki i zero snu :/ masakra

Gość gość
też tak miałam . Mąż ciągle w pracy po 12 godzin dziennie a sama z dzieckiem 150 km od najbliższej rodziny . Dałam jakoś rade . Ale pamiętam że często jak mały spał w dzień to ja z nim spałam . Wolałam wszystko zrobić kiedy on nie spał bo skutkiem tego że jak on szedł spać a ja ogarniałam dom itp to potem byłam zmęczona jeszcze bardziej i nie miałam na nic siły psychicznie jak i fizycznie . Potem zaczełam właśnie stosować tą metodę że robię w domu wszystko jak on nie śpi . Jak całą noc płakał z powodu ząbków to nawet czasem specjalnie w dzień brałam go do swojego łóżka bo jak mnie czuł to dłużej spał potrafił przy mnie 3 h przespać i ja razem znim . Skutkiem tego ja potem wstawałam pełna energi zadowolona itp .

Gość gość
no tak wlasnie no ale no nie wiem po prostu trudno to zrozumiec czasami oczywiscie no 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ