Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aghni

Śledzę kobietę i nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

Działam w dobrej wierze. Muszę sobie najpierw przygotować pole do manewru[cześć]

Gość przerzuty sumienia
twoja sprawa moze jeszcze ja sprobuj zaspamowac 🖐️

Gość gość
Oby ci jej facet wpierd o oolił!

Gość Hohoł
A to ciekawe, opisz to dokładniej. :P Jak i gdzie śledzisz?

Gość gość
po co ją sledzisz

Gość mnie też jakiś typek
śledzi i myśli,ze go nie widzę

Gość Lara Kroft
A ja śledziłam faceta i wiem że mnie widział no ale trudno, udaję że go nie śledzę.

Przez neta Ją śledzę. Mieszka daleko, a i tak udało mi się ustalić, gdzie chodzi na zakupy, gdzie do fryzjera. I mniej więcej adres też udało mi się ustalić...

Gość Biedroneczko lec do nieba
dlatego placenie gotowka ma swoje dobre strony nikt ci nie zaglada do siatki z zakupami

Gość gość
I co uważasz że taki zayebisty jesteś? Oby c***olicja na chate weszła suuukinsynu!

Gość gość
Jakby się dowiedziała że mnie jakiś chory psychicznie osobnik śledzi to marny byłby jego los.

Policja na tu zero do gadaniu. Wiem o Niej to, co wiem, dzięki temu, co sama udostępniała/udostępnia. I dzięki takim aplikacjom jak google earth :p Wierzę, że te informacje udało mi się zdobyć z Bożą pomocą...

Gość gość
I po c******** ci ta wiedza?

Gość gość
Chory człowiek.

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] Biedroneczko lec do nieba - akurat wiem o sklepie i fryzjerze dzięki Jej polubieniom na fb...

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Dzięki temu będzie mi łatwiej do Niej pojechać, Ją spotkać i Ja zagadać...

Gość gość
dlatego nie mam tego dziada fb ani żadnych innych żeby mnie żaden psychol nie śledził

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Ja jednak nie działam wbrew Jej woli, bo nikt Jej nie kazał lajkować sklepu i fryzjera... Wysłałem Jej wiadomość i nie odpowiedziała. Muszę zadziałać w realu. W sumie nie zadałem Jej żadnego pytania, więc tak jakby nie oczekiwałem odpowiedzi. Jednak muszę zadziałać w realu...

Gość gość
Zj***e DKW ile jeszcze tych topikow zalozysz??!!! Wczoraj pierdzieliles ze sledzisz jej facebooka.

Jestem Aghni (to po aryjsku "ogień"), a nie DKW. A założyłem, taki a nie inny temat, bo to forum uczuciowe, a ten temat dotyczy moich uczuć!!!

Gość gość
to, ze ma faceta tez wysledziles ?:O blokujcie fejsa ludzie, bo takich psycholi jest pelno

Gość gość
Pełno oszołomów na świecie.. zainteresowanie przerodzi się w nękanie i dziewczyna zwieje przed psycholem

Gość gość
Taki temat już był.

Wyśledziłem, że na razie na 80% nie ma faceta. Wszystkie jej koleżanki i koledzy będący w związkach, się tym chwalą, deklarując status"w związku" albo "w związku małżeńskim". U Niej czegoś takiego nie ma. Za to ujawniła w informacjach, że "interesują Ją mężczyźni". Teraz mi się wydaje, że dlatego przez tyle lat partnerki nie mogłem znaleźć, żeby na Nią się natknąć. Czuję na ramieniu oddech przeznaczenia...

Gość gość
jemu nawet jak ona powie NIE to bedzie dalej odstawial maniane.lecz sie chlopcze poki nie za pozno,albo cie jej facet wyleczy. ja mam zablokowany fb

Gość księżna Anna
o co wam, kurde, chodzi? a może to ja jestem niedoinformowana bo co to takiego że facet śledzi jakąś tam kobietę żeby wiedział jak ją podejść

Mylisz się. Planuję tam pojechać i powiedzieć parę ważnych rzeczy, dając wolną rękę. Nawet jeśli mnie nie zechce, to wrócę z czystym sumieniem, że zrobiłem wszystko, to co miałem do zrobienia. I czy Jej facet (którego najprawdopodobniej w ogóle nie ma) jest jakimś neurologiem, żeby miał mnie wyleczyć z czegokolwiek? Poza tym nie czuję się chory, a to ci co się źle mają potrzebują lekarza, nie chorzy...

"Za to ujawniła w informacjach, że "interesują Ją mężczyźni"" ---- no to sam widzisz, że nie masz szans :classic_cool: interesują ją bowiem mężczyźni, a nie sierotowate ciapciaki, które potrafią tylko gapić się na jej fejsbusia i płakusiać na babskim forumciu, a nie mają jaj skreślić do niej trzech słów i zaprosić na randkę 🖐️ ----- przykro mi koleś, ale twoje życie składa się ze złudzeń 🖐️

Gość gość
alicja you re right

Alicja Donnikova - Lepiej zafunduj sobie odsysanie, bo inaczej coś czuję, że sobie zawał zafundujesz. To Poprimo. Po secundo już byłem na paru randkach. Po tertio, Ona mieszka na drugim koń PL, więc niby jak mam Ją zaprosić na randkę? Mam kazać pojechać Jej do Łodzi, bo jest w połowie drogi? Nie. ja sam będę musiał do Niej pjechać. Ale najpierw muszę się przyszykować...