Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aghni

Śledzę kobietę i nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

daruj sobie te nędzne teksty, bo walisz je do osoby, która nosi rozmiar 36, więc twój wysiłek w kwestii zdenerwowania mnie idzie na marne :classic_cool: ----- i nie pisze się "po primo, po secundo" i tak dalej, jak już chcesz błysnąć łaciną to powinieneś wiedzieć, jak się używa tych wyrażeń. no więc nie błysnąłeś, cielaku. a teraz dalej idź wdychać do panny, która ma cię głęboko w rzyci i napisz jeszcze 1000000 postów na kafe na ten temat. może do 2045 roku odważysz się do niej zagadać :D🖐️

Rozmiar buta o niczym nie świadczy. Widziałem multum niskich otyłych ludzi. Twoje zdjęcie też widziałem. I wiem, że dwa lata temu byłaś solidnie otyła. I mylisz się. Planuję do Niej pojechać w przed sylwestrem, albo w lutym PS. A zwrotów używa się właśnie tak: "po primo", "po secundo", "po tertio", "po quattro", po quintto"

Gość gość
on ma psychoze przedswiateczna,uaktywnia sie w nastrojach wysoce emocjonalnych, znam takich typów, bo pracuje na klinice oddz. psych., przeychodza regularnie - z laptopem i kajecikiem z wierszami do 'ukochanej' , niektorzy sa sympatycznie , wiekszość irytujaca nadmiernie wyegzaltowana, lecz choroba to choroba

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Mylisz się. Ja miałem proroczy sen odnośnie Jej osoby, zanim ją poznałem (w sensie dowiedziałem o Jej istnieniu) w realu. Zatem widzę w tym zamysł Boży... A wiersze też piszę, ale nie o Niej, ani do Niej Piszę w języku saskim...

Gość gość
a co konkretnie chcesz jej powiedziec?? i jak chcesz sie do tego "przygotowac" i dlaczego akurat ja sobie upatrzyłes??

Gość gość
jest taka zasada nie dyskutuje sie z osobami chprymi psych bo moze dojsc do zaostrzenia objawow chorobowych

Gość gość
Aha jak miałeś proroczy sen to spoko. :D Ona z Toba nawet nei bedzie chciala rozmawiac, a Ty o niej latami myślisz. Nie odpisała Ci na wiadomosc nawet - na co Ty liczysz?

Gość gość
nt tresci ich urojen itp

Gość gość
o ja cie...biedna dziewczyna! nie ma nawet pojecia co sie dzieje i co ja czeka.Pewnie bedzie ofiara stalkingu:O

Nie dziwi mnie, że nie odpisała. Bo to co do niej napisałem, nie miało formy pytania. Poza tym wszystkie dane mam pochowane, łącznie ze zdjęciem. Poza tym, widzę w tym palec Boży, że udało mi się znaleźć do Niej drogę, bo znalazłem namiar do Niej przez przypadek. A wiedziałem o Jej istnieniu parę lat wcześniej od 2004. Namiar do Niej mam od 2012. Mogę też dodać, że ten namiar sobie wymodliłem... Wiara i podążanie prawą ścieżką jednak czasem popłacają i tyle w temacie

"Rozmiar buta o niczym nie świadczy." ---- o kurfa, przychlast nie załapał, że chodzi o rozmiar ubrania :D buta to ty masz zamiast mózgu. tut mir leid 🖐️ ----- "A zwrotów używa się właśnie tak" ---- nie, używa się ich samodzielnie, bez żadnego g******ego "po". uczyłam się łaciny przez dłuższy czas i nie podskakuj, niedouku. lepiej idź śledzić pościki swojej laseczki, bo jeszcze ci umknie fakt zlajkowania przez nią najnowszego hitu dżastina bimbera :D

Gość gość
taki niby dowciapny a nie wie, ze z glowka tak czy siak jest nie tego, skad wiemy? ano tez mamy dar prorokowania :D moglbys ripostnac ze masz dar prowokowania, ale glowa do reperacji, czuje twa aure ..

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Wy ateiści marnym życiem żyjecie i marną śmiercią umrzecie

Gość gość
autorze ja wieki temu modliłam sie o dobrego meza a dostałm ...

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Ale ja modliłem się do Jahwe, a nie do Trójcy, ani do obrazów...

Gość gość
Ile lat ma autor? 13? Bo zachowanie i poziom pisania pasuje

Gość gość
jsteś Żydem?:)

Nie jestem żydem. Jestem Ariem, chrześcijaninem, antytrynitarzem...

Gość gość
Autorze pytam ponownie co zrobisz ,o co zapytasz ta dziewczyne gdy ja spotkasz? I dlaczego ja akurat sobie upatrzyles?

Zwróciłem na Nią uwagę, bo ma bardzo ładne oczy i serce się rozpływa, kiedy się na nie patrzy, oraz ze względu na pewne... hmmm. "Znaki"? A co do spotkania, to tak jak wyżej odpowiedziałem. Sądzę, że pewne rzeczy muszą zostać powiedziane i czuję, że po prostu o swoich uczuciach będę musiał powiedzieć. Jak mnie nie zechce to trudno. Ale mówi się, że lepiej żałować czegoś, co się zrobiło niż czegoś, czego się nie zrobiło... Pewnie zawiozę Jej jakiś prezent, żeby był dla Niej pamiątką po mnie...

Gość gość
28 lat i mózg gimnazjalisty, co za niedorozwój :D:D:D

Alicja Donnikova - Mea filia blanca est. Umiesz przetłumaczyć?:p Już ty się uczyłaś łaciny. Jak świnia niebo...:p A poza tym ja używam zapożyczeń, nie piszę po łacinie...

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Jestem na dobrych studiach

Gość gość
Autorze to ja ci od razu moge powiedziec,ze KAZDA dziewczyna w takiej sytuacji by sie wystraszyla i wierz mi ,ze czeka cie rozczarowanie,nawet nie musisz tam jechac.JA bym byla przerazona ,ze jakis swir mnie podgladal i jechal przez pol Polski ,zeby mi "powiedziec o swoich uczuciach". Daj spokoj dziewczynie i oszczedz sobie rozczarowania.

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Autorytetem nie jesteś i nie mierz innych swoją miarą. Poza tym mogę Jej powiedzieć, że przyjechałem wypoczynkowo (nie minę się z prawdą)