Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aghni

Śledzę kobietę i nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi tu o zadne "swoje" miarki ,kazdy normalny czlowiek a kobieta w szczegolnosci w takiej sytuacji wezmie cie za swira i zwyczajnie sie wystraszy a jesli myslisz inaczej to znaczy ,ze o kobietach wiesz tyle co swinia o lataniu. A jesli to twoje sledzenie trwa od 2004 roku to masz niezle z garem i skonczy sie to pewnie stallkingiem czubku:O. Wariat nigdy nie czuje sie wariatem-to tak na marginesie

Gość gość
Skąd wiesz ze Alicja byla gruba? wszędzie sie chwali figura modelki

Trwa od 2012 - napisałem wyraźnie. Wtedy dostałem na Nią namiar...

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Dwa lata temu miała w stopce tekst zachęcający mężczyzn do brania się z grube baby. Potem w przypływie szczerości wkleiła swoje zdjęcie ukazujące otyłe oblicze...

Gość gość
Dobra, ale moze ma tylko buzie pucułowatą, a co to byl za tekst?

Gość gość
Gdzie pisala ze schudla 10kilo czyli byla paszteciara tez z ciala a teraz tylko z paszczy

To, ze jej znajomi mają status związku, nie oznacza, że ona też musi mieć. Mam koleżankę, której wszystkie koleżanki, jeśli są w związkach, nie mają ustawionego statusu, a ta ma chłopaka od roku i wciąż nie ma statusu. Więc może dokładnie tak samo jest z ta kobietą. Ma chociaż ustawione jak status "wolny"?

słonko kafe - Nie ma ustawionego statutu, ale Jej koleżanki mają, I po tym, co ty napisałaś widać, że ciągnie swój do swego. Twoja koleżanka zadaje się z byle kim, w tym z tobą. Nie ma ustawionego statutu związku, jej koleżanki nie mają ustawionego związku. Po prostu towarzycho, które ma niedbałe podejście do sprawy. Natomiast znajome PK, kiedy są zajęte mają ustawiony status związku. Więc Perłowa Królewna jest wolna na 80%. Piszę na 80%, bo jest jeszcze 20% szans, że mogę się mylić. Ale do odważnych świat należy

Patrz, co napisałaś:"Mam koleżankę, której wszystkie koleżanki, jeśli są w związkach, nie mają ustawionego statusu, a ta ma chłopaka od roku i wciąż nie ma statusu. "

Ale będziemy sie tu wszyscy strasznie z ciebie śmiać, jak pojedziesz do niej, ona cię odrzuci, a ty przez rok zbierałeś o niej informacje. Zupełnie jak jakiś psychofan. Haha

"Ale będziemy sie tu wszyscy strasznie z ciebie śmiać, jak pojedziesz do niej, ona cię odrzuci, " Taka propaganda radziecka, czy północno-koreańska nie robi na mnie wrażenia...

Ja jestem tak tępy, że przynajmniej umiem czytać. Ty jesteś tak tępa, że nawet pisać nie potrafisz...

Gość gość
słonko kafe - a skąd jesteś? Bo może to ta sama, do której ten zjeb chce pojechać. niech ma do myślenia:p

Gość gość
pisałam o tej koleżance co ma chłopaka. nie o Tobie

"słonko kafe - a skąd jesteś? Bo może to ta sama, do której ten zj** chce pojechać. niech ma do myśleniajezyk.gif" . Chyba nie mam problemu z czytaniem :P

Z czytaniem może nie, ale z rozumowaniem jak najbardziej. Napisałem, że ja przynajmniej umiem czytać ze zrozumieniem. Ty za to nie umiałaś sklecić logicznie jednego zdania. Są tacy co umieją czytać, ale pisać nie potrafią. Dysgrafia to się nazywa...

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Mnie tutaj NIKT ani NIC nie jest w stanie przestraszyć. Jestem zdeterminowany...

Aghni wyśledził mój temat, śledzi tutaj każdego z kafe i zbiera o każdym z użytkowników informacje, idę o zakład, że na kompie ma specjalne foldery nazywane nickami użytkowników, on jest psychicznie chory.

21.12.13 [zgłoś do usunięcia] słonko kafe - Jaki temat? To jakaś narkotyczna wizja? Nie znalazłem, ani nie szukałem żadnego tematu. Na Królewnie się skupmy, bo to Ona jest tu najważniejsza...

Ja mam foldery ze zdjęciami z netu z empetrójkami z Video i z saską poezją. Mam również folder "naukowe". Trzymam tam różne artykuły... Nikt z kafe nie jest aż tak ważny, żebym zakładał mu folder...

To nie ty, tylko ten sweter. Chyba, że ty to sweter, a tego już nie wiem... sweter napisał, że lubi się szmacić i dlatego gustuje w dużych pytach, dlatego to utkwiło mi w pamięci...