Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetom bardzo przeszkadzają okulary na nosie kobiety

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu pogarsza mi się wzrok i wygląda na to, że niestety będę musiała nosić pingle, inaczej chyba po prostu oślepnę, bo z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej... Facetom bardzo przeszkadzają pingle u kobiety?

Gość gość
a w czym mają przeszkadzać? nie masz większych problemów niż okulary?

Gość gość
Chodzi mi o to, że kobieta w okularach zazwyczaj wydaje się mniej atrakcyjna niż bez nich czyż nie? Nie mam faceta, nie mam ogromnego powodzenia, a okulary chyba już na maksa przekreślą moje szanse u facetów...

Gość soul of soul
Czasami dzięki okularom jest bardziej sexi, bardziej urokliwa wiec nie bój się ze Nexus odstraszac ;)

Gość u piekla bram
Myślę sobie, że jak jesteś mądra i poukładana to nie jest przeszkoda... A na randkę możesz przecież założyć szkła kontaktowe :)

Gość gość
Na razie nie mam kasy na badanie pod katem szkieł i takie tam. Nawet na te pingle nie mam za bardzo funduszy. A jeszcze jak wyjdzie astygmatyzm połączony z krótkowzrocznością jak u mojej mamy, to porażka...

Gość gość2
mi nie przeszkadza i nigdy nie spotkałem sie z tym żeby koledzy mówili że im to przeszkadza:o jak dziewczyna sie podoba to okulary w niczym nie przeszkadzają, w mojej grupie na studiach za najładniejszą dziewczyne uchodziła własnie taka jedna w okularach:P ale zauważam też że niektóre osoby jak nie mają powodzenia to zrzucają winę za to np na okulary, co jest bzdurą ale najwyraźniej chyba łatwiej sobie tak tłumaczyć niż szukać prawdziwych przyczyn

Gość Łona jest Aniołem
nie przeszkadzają o ile są kolorowe i pstrokate ;)

Gość gość
popieram poprzedniczkę:) " złej baletnicy przeszkadza rąbek spódnicy " :)

Gość gość
No ja chyba jestem taką kiepską baletnicą, bo na nadmiar powodzenia nie narzekam, ale obawiam się że jak do całego zestawu dorzucę okulary, to ze średnioatrakcyjnej zmienię się w nieatrakcyjną...