Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiak_18

Jestem przeciwko aborcji

Polecane posty

Gość gośććć0
do tego kogoś kto jest podpisany gość - to co że się zabezpieczali wpadli a teraz nie chcą ? jak jest se ks to jest możliwa ciąża !! nie chca to co idą wyskrobią wyrzuci sie do kosza jak zabawke.................. nóż mi sie otwiera w kieszeni. pokaż mi przyklad pary ktora stosuje dorbze dobraną antykoncepcje - prezerwatywa + zabezpieczenie partnerki ( np. spirala ) i ktorzy wpadli... ? znasz takie ? jesli ktos powiedzial ze sie zabezpieczal dwoma sposobami i wpadl , to klamie :) nie ma wtedy mozliwosci. prezerwatywa daje chyba 99 % , albo 90 cos takiego , spirala czy inne zabezpieczenie kobiety też duży procent. jeśli jedna metoda zawiedzie - to druga nadal działa i tak. tez jestem rpzeciwko aborcji. ci ktorzy są za - obejrzyjcie sobie filmiki chyba sa na youtube , jak dziecko jest wyskrobywane. jak potem mozna miec jakies dzieci ?? patrzec na jego nóżki i wiedziec ze poprzednie było rozkwaszone.. gó*wno wiecie o płodzie , a to jest czlowiek , mniejszy ale ma uczucia ! tak uczucia ! serce bijące narządy mózg czucie.. poczytajcie moze najpierw , ja wiem akurat duzo na ten temat bo zajmuje sie medycyna

Gość gość
serce bijące? zależy w którym tygodniu

Ja jestem za wysokimi alimentami, ale dla tych co z*g*w*a*ł*c*i*l**i, bo przecież jak zgwa#łcił i jest dziecko to to też jest zabijanie tylko że pod wymówką że było to zgw#ałcenie, dziecko matko powinna oddać do adopcji do domu dziecka a ten g#wałci#ciel płacił by na państwo bardzo wysokie alimenty, a jak by nie miał to do końca życia do więzienia.No bo przecież jak kobieta wymyśli sobie że była zg#wał#cona i pójdzie do lekarza żeby ciążę usunął, to tak naprawdę aborcja jest LEGALNA.

Gość gość
Najbardziej zalosne i smieszne sa opinie licealistek i "studentek medycyny":-) Pozyjcie najpierw z 50 lat, doswiadczcie ZYCIA, dobrego i zlego i wtedy dopiero wypowiadajcie się na tematy , na których się naprawdę znacie. Bo na razie to jest dyskusja księdza o seksie, kktorego -przynajmniej teoretycznie- nie powinien znac...:-D Zreszta , to wszystko jest zwykla hipokryzja! osoby, które maja buzie pelna frazesow, z reguly nigdy się nikim nie zainteresowaly: ani chorym dzieckiem w hospicjum,ani dzieckiem w sierocińcu. Podziwiam ludzi, którzy prowadza rodzinne domy dziecka , o ile nie traktują tego jako zarabiana kasy.

Gość gość
Gosiak_18 - c****** mnie obchodzi twoje zdanie, gowniaro

Gość gość
Jesteś lekko nielogiczna. Zabójstwo dziecka, prawo do życia - jeśli tak to chyba nie ma różnicy czy to g**** czy nie g***** Każda kobieta ma swoją historię, nie da się obiektywnie ocenić, czy ciąża z g****u będzie traumą czy może jednak da się wytrzymać te parę miesięcy, czy kobieta w ciąży z nie-g****u słusznie popada w depresję bo może wcale nie jest tak źle. Pozwólmy samym zainteresowanym podjąć decyzję.

Gość gość
ja nigdy nie dokonalabym aborcji co nie znaczy ze odmawiam innym kobietom tego prawa to ich zycie i ich decyzja,nie wolno komus narzucac swojego punktu widzenia TO SIE NAZYWA TOLERANCJA

Gość gość
Ludzie co nam oceniać innych. Trzeba przestrzegać zasady. Żyj tak , żeby nikt przez ciebie nie płakał.