Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest z tym śluzem

Polecane posty

Gość gość

wiecznie mam w gaciach powódź śluzu, co 3 godziny muszę zmieniać wkładkę, bo czuję dyskomfort, podcierając się w łazience zużywam połowę roki papieru, bo tyle śluzu produkuję, a i tak później mam wrażenie, że jestem mokra :o podobno jestem zdrowa, kiedyś miałam problemy hormonalne, wieki zajęło mi ich uregulowanie, ale nawet wtedy nie miałam tyle śluzu, raczej w ogóle go nie było. a teraz jakaś tragedia. jest przezroczysty, czasem lekko żółty, nie pachnie, nic mnie nie swędzi i nie boli, owulacji nie mam, więc o co chodzi? czy ktoś miał taki problem i może powiedzieć jakie "diagnozy" postawiono? choroba, budowa czy taki urok? niestety jest okres przedświąteczny, więc ginekologa nie odwiedzę, a zaczyna mnie to poważnie irytować.

Gość gość
Masz po prostu owulację, wszystko jest ok. Ja też miałam problemy hormonalne i wtedy byłam sucha cały czas. Sluz przezroczysty, rzadki to właśnie dni płodne. Biały,/kremowy to dni niepłodne. Czasem też mam powódź śluzu, i rzeczywiście potrafi to być niekomfortowe jak niemalże lec**** nogach...