Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzytkiii prwik

Nie uwierzycie ale zarobiłem w tym roku lekko ponad milion złotych a jestem

Polecane posty

Gość brzytkiii prwik

prawiczkiem. Moim celem jest zarobienie takiej ilośc****eniędzy, żebym mógł swobodnie sponsorować kobiety i mógł w końcu uprawiać regularnie seks (codziennie). Jak dobrze pójdzie, to już w październiku 2014 pojawi się moje ogłoszenie w miejscach do tego stworzonych, o treści "zasponsoruje (...)". Nie ukrywam, że stawiam na szali wszystko (łącznie ze zdrowiem i życiem), byleby tylko się mi w końcu to udało. i44.tinypic.com/2jbjhpj.jpg

Gość brzytkiii prwik
W linku na końcu posta jest screen pokazujący, dlaczego jestem gotów ponieść każde koszta. To tak jak ze zdobywaniem pożywienia, człowiek zrobi wszystko, jeżeli jest głodny.

Gość gość
ale sobie wymyśliłeś historie:D gdybyś zarobił milion, to już byś sponsorował a nie czekał do 2014

Gość brzytkiii prwik
Aha a pieniądze zarobiłem na rynku opcji binarnych i na rynku opcji niemieckiego indexu ;)

Gość gość
idz sie wysraj

Gość brzytkiii prwik
Ale to nie chodzi o sam sponsoring, ale o to, żebym mógł zrobić też dobre wrażenie, a do tego są potrzebne duże pieniądze. Koszt wynajmu luksusowego apartamentu, drogi, elegancki samochód, świetne ciuchy, perfumy, chcę troszkę podpakować. No i policz sobie, 10 000 dla jednej utrzymanki, 10 000 dla drugiej utrzymanki i już nam to daje rocznie ćwierć miliona. Samochód to koszt 500 000 - 600 000, apartament 5000-6000 / m-c, jak się podliczy to się okaże, że milion wystarczy na jakiś rok sponsoringu, a ja nie chcę się stresować, tylko muszę mieć pieniądze zabezpieczone na kilka lat do przodu.

Gość Lady gość
Szkoda ,ze ja zarobiłam tylko polowe tego :(

Gość gość
chcesz tracic kase na utrzymanki?? "10 tys na jedna 10 tys na druga.." ale z cieboie frajer:D Pewnie z*********j jak dziki osiol i wydawaj kase na utrzymanki hehe .Jednak faceci to durni potrafia byc:D

Gość gość
17.18 a co lepiej na żonę i dzieci?

Gość brzytkiii prwik
Nie uważam się za frajera, przeciwnie. To, że nie pociągam fizycznie kobiet, nie jest moją winą, a że nie mam zamiaru wiązać się z jakąś suką, która będzie ze mną dla pieniędzy, wolę pomóc dwóm ładnym studentkom, w zamian za... ;) Pieniądze mają naprawdę magiczną moc.

Gość gość
Mimo że ten temat to pewnie prowo to sam mieszkałem obok takiego kolesia co na giełdach się dorabiał, chata chyba z 500 m^2 sportowe samochody a jak sie go widziało to zawsze z inną kobietą choć żadnym super ciachem nie był.