Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez uważacie że większość współczesnych facetów to porażka

Polecane posty

Gość zagraj ze mna była dziewico
z dziewicą na początku jest czysta sytuacja, ale mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna, tylko jak kończy wolę skończyć z niedziewicą, która się wyszalała (oczywiście bez przesady) niż z czystą dziewicą, która będzie chciała zaszaleć później

Gość zagraj ze mna była dziewico
spokojnie, kobieto... co, twój jedyny zdradził czy odszedł do innej? :)

Gość gość
Tylko prawiczki mają prawo oczekiwać dziewicy .. hipokryci

Gość gość
ale ja wlasnie jestem prawikiem

Gość kolego dobrze radzę
prawiczkowi się wydaje, że tylko dziewica gwarantuje wierność to jest g***o prawda jest dokładnie odwrotnie dziewica zakocha się w tobie, spróbuje z tobą i będzie szczęśliwa jakiś czas potem niechcący pozna kogoś bardziej atrakcyjnego/inteligentniejszego/z większą kasą, itd. i będzie chciała spróbować, zobaczyć jak to jest z tym innym nie masz szans ztakim pragnieniem jak ona sobie pomyśli, że już zawsze, kdo końca życia tylko z tobą, że już nie dowie się co znaczy inny mężczyzna, nigdy po pewnym czasie się złamie spróbuje masz to prawie jak w banku

Gość gość
i tak wole zaczac z czysta kartą

Gość kolego dobrze radzę
baw się dobrze :):):) i czekaj na rogi

Gość gość
spoko wolę zacząc z dziewicą niż z d****ą

Gość kolego dobrze radzę
zacznij z taką, która poruszy twoje serce i ciało, zamiast zagląc w błonę

Gość gość
kretyn to cie zapinał jak traciłas błonę

Gość gość
nie chce d********i

Gość gość
oczywiście że tak! wystarczy przeczytać topik: nie ma wiernych facetów dowód.a kobiety uwielbiają być naiwne! taki przynajmniej tam obraz o sobie kreują.

Gość gość
kobiety po prostu lecą na złych facetów a później zamiast przyznać się do błędu to wszystkich facetów wsadzają do jednego wora i gadają albo wszyscy faceci są tacy albo taki mi się trafił. Zero odpowiedzialności za swoje wybory.

Gość Facetmąż
Niestety muszę z przykrością przyznać że większość współczesnych facetów to porażka

Gość gość
Większość kobiety wybiera fatalnych facetów to i taki później przykład może być przekazany dalej

Gość gość
to samo można śmiało powiedzieć o współczesnych kobietach, porażka po całości, idealnie obrazuje to większość portali społecznościowych, prezentacja kobiety to wystawa prostytucji a nie pokazanie tylko walorów ciała, pieprzycie na facetów, spojrzcie co jedna przed drugą robicie

Gość gość
Większość kobiety wybiera fatalnych facetów to i taki później przykład może być przekazany dalej======= na to już nic nie poradzisz :D one żyją problemami

Gość poiuytre
panowie spokojnie, piszcie bardzie docelowo, nie wszystkie kobiety przyjmuja takie nie inne postawy, choc to co piszecie no jest w tym troche prawdy

Gość gość
Ej przeczytajcie co mi się ostatnio wydarzyło! :D spotkałam się z facetem na seks sponsorowany, ja mam 18 lat a on 35. Od czasu naszego spotkania minęło około 3 tygodni, a on ni stąd ni zowąd pisze mi, ze chciałby się znowu spotkać. Ja mu napisałam, ze z tym skończyłam a frajerzyna odparł ze w takim razie chciałby tylko pogadać, ja stanowczo zaprzeczyłam (przeciez nie mamy o czym rozmawiac)... Na co on mi, ze chciałby mnie chociaz przytulić bo ostatnio tak mu się kiepsko układa i nie ma kogo przytulić :D hahahaha dzisiejsi faceci to jakaś porazka :D dno i kilometr mułu :D

Gość johny 11 palcow
Ej przeczytajcie co mi się ostatnio wydarzyło! smiech.gif spotkałam się z facetem na seks sponsorowany, ja mam 18 lat a on 35. Od czasu naszego spotkania minęło około 3 tygodni, a on ni stąd ni zowąd pisze mi, ze chciałby się znowu spotkać. Ja mu napisałam, ze z tym skończyłam a frajerzyna odparł ze w takim razie chciałby tylko pogadać, ja stanowczo zaprzeczyłam (przeciez nie mamy o czym rozmawiac)... Na co on mi, ze chciałby mnie chociaz przytulić bo ostatnio tak mu się kiepsko układa i nie ma kogo przytulić smiech.gif hahahaha dzisiejsi faceci to jakaś porazka smiech.gif dno i kilometr mułu 6 6 Kim ty jesteś zatem, zadając się z takim facetem? tym samym o czym pisali wcześniej hahahha troche zacznijcie uzywac mozgu jak chcecie jakos sie odegrac

Gość gość
Ale ja sie nie chce odegrać :D wiem, ze byłam d****** wiem ze zle zrobiłam. Chciałam tylko zaznaczyć na jakiego lamusa trafiłam.

Gość Sztefannnn
Ale ja sie nie chce odegrać smiech.gif wiem, ze """byłam d******""" wiem ze zle zrobiłam. Chciałam tylko zaznaczyć na jakiego lamusa trafiłam." xxx Nie byłaś tylko nadal nią jesteś.

Gość gość
Tak, tak dalej nią jestem. I na zawsze zostanę, chociaz juz się nie spotykam. No trudno :D

Gość gość
Boze jaka bzdura o tych dziewicach. ja jestem dobrym przykładem. Stracilam dziewictwo w wieku 22 lat z facetem który kilka lat później został moim mężem. Jesteśmy już razem prawie 10 lat. Nigdy nawet nie pomyślałam o innym. Nie potrzebuję tez sprawdzać jakby to było z kimś innym w łóżku. Także bez obaw, dziewice są wierne.

Gość zielonyFlakonik
9 na 10 ktorych ja spotkalam

Gość taki kolo
kto moze obrazac dziewice? pewnie te co nimi nie sa, zarzucajac im swoje wystepne zycie, proste i logiczne

Gość tralalilalila
Ok. Oglaszam uroczyscie werdykt. 1 miejsce -Mezczyzni. Za szlachetnosc, uczciwosc, zlote Serce, stronienie od seksualnych przygod. 2 i ost miejsce - Kobiety. Za d****arstwo, lecenie na kase, hipokryzje i niemyslenie mozgiem :-)

Gość Sztefannnn
Tak, tak dalej nią jestem. I na zawsze zostanę, chociaz juz się nie spotykam. No trudno smiech.gif xx A przynajmniej zarobiłaś coś?

Gość gość
1 miejsce -Mezczyzni Za szlachetnosc, uczciwosc, zlote Serce, stronienie od seksualnych przygod. //// Dzisiaj 22 grudnia a nie 1 kwietnia...

Gość tralalilalila
Dla mnie zawsze jest 1 kwietnia :-p