Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy tez uważacie że większość współczesnych facetów to porażka

Polecane posty

Gość przegrany 87
to nie nasza wina że w tym kraju 80% facetów zarabia za mało

głównie tak, nie umieją zbyt dużo zrobić w domu, są mało odpowiedzialni, nie mają organizacji czasu, pieniędzy itd

Gość gość
Nie wiem czy wiekszosc. Hmmm ja sie boje. Dla mnie meskosc to wziecie odpowiedzialnosci za siebie i rodzine. To znaczy bycie mezczyzna, A duzo moich rowiesnikow to zaleknione p*****ly pod maska twardzieli. Tylko seks bez zobowiazan, kobieta traktowana jak przedmiot. Oby tylko nie rbac odpowiedzialnosci.

Gość przegrany 87
jak można brać odpowiedzialność w kraju, gdzie normą jest niewolnicza praca za 1200 zł ?

Gość gość
Hmmm, ale nie chodzi mi o calkowicie finansowa odopwiedzialnosc. Bardziej o caloksztalt. Utrzymywac sie maja oboje. No chyba, ze ustala inaczej. Poza tym z mojego otoczenia to ci bogaci to wlasnie takie frajerki. zakompleksione. Udaja twardzieli a w srodku dzieciaki.

No czytam i nie wierzę. Wychodzi na to, że laski to d***** lecące na kasę do której dodatkiem jest facet. Na szczęście są też normalne kobiety. Weźcie się za robotę to nie będzie wam potrzebny bogaty facet.

Gość gość
Nie chodzi o kase, o utrzymanie. Chodzi o podejscie. Wieczni chlopcy.

Gość gość
Tak zle mowicie o facetach a to wlasnie ci zli maja u was najwieksze powodzenie

Gość gość
Ja nie patrze czy zly czy dobry - nie maja tego na ogol wypisanego na twarzy. Jak kogos polubie to kontynuuje znajomosc... A potem sie okazuje, ze jest roznie. :)

Gość gość
Na ogól od razu widac ale wy dziwnym trafem jestescie slepe

Gość gość
Moor czytaj wyzej nie bede wszystkiego tobie tlumaczyc

No czytam, ale dalej nie wiem jakich "złych" facetów wybierają kobiety jak tu zasugerowano :)

Gość gość
Moor przeczytaj posty ninki131 chociazby

Gość gość
gość Na ogól od razu widac ale wy dziwnym trafem jestescie slepe Nie, nie widac. :) Ja po 2 latach dowiedzialam sie, ze moj dobry znajomy jest ZLY. :)

Gość dhethhhhh
moze ja cos napisze szczerego, oceniam kobiete po tym kim jest i kim była w przeszlosci, jesli ktos pisze ze przeszłosc nie ma znaczenia to gratuluje, wychodzi na to ze dla wiekszosci ma, za cholere nie bede sie starał dla kobiety ktora przykładowo zadawała sie z debilami nazywajac to nieodwzajemniona miłoscia a teraz szuka stabilizacji, piszcie co chcecie, ale kazdy kumaty facet przyzna mi racje, ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;chcecie sie bawic w przygody--prosze bardzo, ale nie liczcie potem na akceptacje, bo ja takie kobiety zawsze zbywałem, a ty własnie kobiet jest najwiecej, zapamietajcie sobie jeszcze jedno facet nie tylko patrzy na d**e i cycki, ktore tak chetnie wystawiacie na fotkach a potem [[faceci chodzi wam tylko o jedno]] dziekuje za uwage

Gość roccooooooooo
one wiedzą co robią, póki są młode to szukają wrażeń czyli seksu dla mnie ogarniętych, dlatego piszą jestem crazy, szalona itp to oznacza tyle ze są chetne, dopiero jak pasuje im znaleźć coś na stałe zaczynają marudzić, czemu żaden nie chce takiej wspaniałej kobiety jak ona :D . . .. . kogo wy próbujecie robić w konika płeć dzięki której ta cywilizacja istnieje? mam szacunek tylko do wąskiego grona kobiet, nie zaliczają sie do niego byłe prostytutki - studenteczki itp :D

Gość roccooooooooo
uwaga jeszcze jedno, zagadka-co napisze kobieta z kafeterii? . . . Jesteś zakompleksionym prawiczkiem lub coś w tym stylu :D nigdy nie potrafią się przyznać do swojej pokracznej moralności

Gość gość
dlatego jedyną opcją są dziewice bo chooj wie jakiego chooja i ile miały w sobie niedziewice

Gość zagraj ze mna była dziewico
dziewica to ruletka czerwone albo czarne trafi się wierna do końca życia albo taka, która kobiecznie będzie się chciała dowiedzieć, jak to jest z innym

Gość gość
Takiego c***a jakiego macie ****** chooje k***icie się mosznowcy jak się da a potem kobiety obrazacie kurw********

Gość gość
wszystko to ruletka, ale przynajmniej na poczatku jest czysta sytuacja

Gość gość
Takiego c***a jakiego macie ****** chooje k***icie się mosznowcy jak się da a potem kobiety obrazacie kurw********

Gość gość
no prosze, jakas wydupcona nie wytrzymała nerwowo

Gość gość
Takie chooje jakie macie ****** k***y k***icie się gdzie sie gdzie się da s*******ny a dziewic chcecie nie mam szacunku dla was