Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeej

odpowiadajcie

Polecane posty

Gość eeeeeeej

podczas stosunku wydobyło się ze mnie dużo krwi , był to ostry seks.. stosunek miał miejsce 3 dni przed spodziewanym okresem. czy to mógł być okres? przedwczesny? czy jakaś infekecja?

Gość gość
To był ósmy obcy pasażer Nostromo

Gość gość
To z kim ty miałaś ten stosunek??? z mężczyzna ktory traktuje z toba seks jak zawody sportowe.

Gość gość
To nie brzmi dobrze, lec do ginekologa.

Gość gość
czy to może być jakaś infekcja? choroba? odpowiedajcie. do ginekologa będę mogła lecieć po swietach dopiero :(

Gość gość
no infekcja to raczej nie.. a podczas stosunki bolało Cię bardzo? jeśli tak, może doszło do jakiegoś uszkodzenia.. ale jeśli nic Cie nie bolało, i teraz tez wszystko jest ok czujesz się dobrze, to ja chyba potraktowałabym to jako wczesniejszy okres.....

Gość gość
podczas stosunku nic mnie nie bolało , dopiero jak mój facet wyjął by się spuścić mi na brzuch zobaczyłam krew .. a potem ją wszedzie . było jej sporo. było to 15 grudnia a okres powinnam dostać 18 . Teraz jest wszystko ok nic nie mnie boli ,chociaż może trochę piersi.

Gość gość
czytałam dużo o tym na internecie ? choroby nadzerka i te sprawy ;(

Gość gosc2
Cywilizowani ludzie po takim objawie walą do lekarza bo zadawanie pytan czy czytanie w necie nie pomoże a czas leci. A Panu powiedz by był delikatny w tej robocie,kobieta to nie worek treningowy.

Gość gość
dzisiaj rano dostałam okres , ale jest on bardzo skąpy , czy to znaczy że jednak może mi coś być ?