Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśląca_91

Druga randka

Polecane posty

Gość myśląca_91

Poznałam fajnego chłopaka. Spotkaliśmy się tydzień temu, było bardzo fajnie. Na pożegnanie pocałował mnie w policzek i z uśmiechem dodał "do następnego". Po godzinie wysłał mi smsa z podziękowaniem za miły wieczór i że chętnie to powtórzy :) Utrzymujemy kontakt, dziennie coś popiszemy, nawet o d***e Maryny że się tak wyrażą, ale o drugiej randce nic nie wspomina ;/ No i nie wiem co teraz... czy czekać aż coś zaproponuje czy odpuścić :/ Nie chcę być zbyt nachalna...

Gość gość z
skoro pisze pamięta i myśli o Tobie. poczekaj jeszcze kilka dni, jeśli nie zaproponuje spotkania wtedy dasz sobie spokój

Mamy XXI wiek, żyjemy w cywilizowanym kraju, więc może warto byłoby olać konwenanse, co wypada, co nie, tylko po prostu zaproponować spotkanie? Co w tym złego, jak zaproponujesz? jeśli tak dobrze Wam się rozmawia, to naprawdę myślisz, że coś złego sobie pomysli albo się nie zgodzi? Jak dla mnie, to nie ma tu mowy o nachalności, ale to szansa na wykorzystanie okazji. Odpuścisz i nic z tego nie będzie. A zapytasz się to możesz tylko zyskać

dlaczego ma dać sobie spokój? Może facet czeka na jej *****Może w jego głowie wytworzyła się myśl,że jeśli jej się podobało to też będzie chciała to powtórzyć bądź sama coś zaproponuje,da sygnał.

Gość myśląca_91
Wykorzystanie okazji ? Nie jest pierwszym lepszym... Faceci lubią zdobywać, pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, że długo czekam na drugą randkę i nic. Wszyscy mi radzą, żebym poczekała, na pewno napisze, że zaprasza na Sylwestra... Nie wiem, nie wiem - żeby mi go jakaś inna nie zwinęła :P

Gość gość
No to działaj zaproś go na randkę