Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety czy golicie rece bo ja sie zastanawiam

Polecane posty

Gość gość

jesli tak to co ile, czym? ja mam mega jasne wlosy, ale jest ich duzo i sa dlugie :/ dopiero zaczynam myslec o ich usunieciu..

Gość do Sylwestra tydzień plus
ja depiluję depilatorem lub woskiem, też mam jasne ale długie:P

Gość gość
a po jakim czasie ci odrastaja? sa ciemniejsze i grubsze?

Gość gość
no a po co? ja nie jestem szympnsem zeby owłosienie bylo na rekach i nogach

Gość gość
Nie golę, bo uważam to za zbędne.

Gość do Sylwestra tydzień plus
odrastają, jest ich mniej, ale są bardziej niesforne np. niektóre sterczą. Ale coś za coś

Gość gość
golę ręcę żyletką :) tzn maszynką jednorazową .......

Nie rób tego, to głupota, widzę po nogach, ze odkąd golę/depiluję włosy są mocniejsze i ciemniejsze, nie chciałabym za kilka lat obudzić się z "odrastającą brodą" na rękach :O

Gość gość
o kurde, dobrze ze tu napisalam.. serio fiku? no ja mam tak samo z nogami :/ Ale na rekach jakos zaczyna mi to przeszkadzac.. bo jest ich duzo i w sumie wygladaja tak blee...nawet facet na randce rzucil, ze mam ich duzo. na szczescie sa mega jasne. chyba, ze przyciecie nozyczkami?? co wy na to?

wydaje mi się, że wyolbrzymiasz, każdy człowiek ma włosy na rekach i to nie jest ble (pomijając naprawdę skrajne przypadki). To twoje ciało i rób jak uważasz, ja bym się bała, że zrobisz sobie większą krzywdę niż pożytek.

Gość gość
ja gole bo włosy na rękach są mega oblesne. gole około 10 lat i wcale nie rośnie żadna szczecina, wręcz przeciwnie

Gość gość
bzdura , w życiu bym tego nie zrobiła. Żeby potem jeszcze mieć mocne kłaki i już naprawdę musieć golić. Mam włoski na rękach jak każda kobieta i chorym pomysłem jest je golić. Są mało widoczne i miękkie. Jak zaczniesz golić będziesz mieć szczecinę.

Gość aassddqewe
Nie wiem czemu dziewczyny nie golą włosów na rękach, jak dla mnie to obrzydliwe. Raz była nawet taka sytuacja, że nie zagadałem do fajnej dziewczyny bo wiała owłosione ręce i w dodatku nie jasne tylko takie czarne jak faceci mają :/ Ogólnie to raczej staram się nie patrzeć na wygląd, ale te owłosione ręce były tak odrzucające, że nie mogłem się przemóc. Po tej akcji strasznie zacząłem zwracać uwagę na ręce, czy są wydepilowane. Zauważyłem, że większość nie depiluje przedramion, ja nie wiem czy dziewczyny myślą, że tego nie widać? Nawet jak są to jasne włosy to jest przeszkadzające.

Gość gość
Raz na miesiąc depiluję depilatorem elektrycznym. Przez miesiąc do półtora mam spokój

Gość piotr333333
ta, jasne, jestem facetem i do głowy by mi nie przyszło żeby patrzeć czy dziewczyna goli włoski na rękach. No chyba że by miała włochy jak facet to co innego. Ale delikatne kobiece włosy na rękach nie przeszkadzają prawdziwym facetom, przecież to naturalne jest. Gorzej by wyglądały jakieś odrosty na rękach niż naturalne włoski. A ten co tak pisze wyżej że to odrzucające to jakaś parówa a nie facet. pozdro

Gość aassddqewe
No jak ktoś lubi dziewczyny z włosami na rękach to radzę się zastanowić nad własną orientacją sexualną.

Gość piotr333333
z moją orientacją jest wszystko ok, a jak ktoś dyskwalifikuje dziewczynę za włosy na rękach to radzę się zastanowić nad własną psychą. Współczuję dziewczynie takiego gościa, chyba zamieszka w łazience z depilatorem i ułoży sobie z nim życie:D, dalszą dyskusję uważam za bezcelową. znikam nara

Gość aassddqewe
nara

Gość mraauuu
haha :D ja rowniez nie gole, mam jasne wloski, nie duzo i niezbyt dlugie wiec***** co je goic? a jezeli komus to przeszkadza czy tez nazwie mnie zaniedbana t coz.. leje na to :D dodam jeszcze ze nogi gole do polowy a na udach mam delikatny blond meszek haha

Gość gość
nie gól !!! :D