Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszenie

Polecane posty

Gość gość

Doradzcie mi czy wypada isc do rodzicow bylego chlopaka swieta.Oni mnie juz wielokrotnie zapraszali ,ale nigdy u nich nie bylam od rozstania z bylym .Mam dziecko i dziadkowie sa bardzo dobrzy dla malej.Od poczatku interesuja sie losem dziecka ,daja prezenty,a ich syn nie interesuje sie mala wcale ,nie widzial dziecka juz prawie rok.Wiem ze jego matka bardzo ubolewa ,ale nie ma wplywu na jego zachowanie.Dla mnie zawsze sa mili,nigdy mnie nie krytykuja.Wiem ,ze byliby zadowoleni gdybym ich odwiedzila ,ale mam takie dziwne opory,ze ojciec dziecka bedzie mnie krytykowal i sie nasmiewal .Ze moze licze ,ze do mnie wroci .O tym nawet nie ma mowy,on mnie tak sponiewieral ,ze nigdy bym do niego nie wrocila ,zawiodl tez swoje dziecko.Jak myslicie,wypada?

Gość rozwódkaaaa
pewnie, że wypada, a ojciec dziecka, cóż... zawsze możesz wyjść, jak będzie ci dokuczał to mu powiedz, że podobno po opłatku nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem to i on niech spróbuje.

Gość gość
Moi dziadkowie po rozwodzie rodziców jakoś za bardzo nie interesowali się mną i bratem. Szkoda. Dlatego moim zdaniem powinnaś pozwolić na kontakt dziecka z dziadkami. To nie oni się rozstali, tylko Ty i Twój partner. On jest jaki jest, ale dziadkom jak widać zależy żeby być częścią życia dziecka.

Gość gość
Ja sie ciesze ,ze moja corka ma takich dziadkow.Widac nie zawsze dziadkowie zapominaja o wnukach ,czesciej to zdarza sie ojcom