Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że homoseksualizm powinien być w Polsce karany więzieniem

Polecane posty

Gość gość

i leczony

Gość gość
homoseksualizm to orientacja wyplywajaca z natury, nie choroba, wiec nic nie wyleczysz. a homofobom to od razu apmutowac mozgi :P

Gość gość
w naturze nie ma homoseksualistów, to zaburzenie

Gość gość
Nawet wśród zwierzat się zdarza.

Gość gość
sam jesteś gejem nie ukrywaj się i nie obrażaj bo sie obrażą a w afryce głód

Gość gość
homoseksualizm został wykreślony z listy chorób w polsce w 1991 roku a zniesiono karalność aktów homoseksualnych w 1932 roku roku

Gość gość
gdyby w moim sąsiedztwie mieszkałaby para homoseksualistów to by mie to i tak g... obchodziło

Gość gość
mojego kolege arajusza s araba z arabii saudyjskiej w skazano na kare smierci i wyrok rok temu wykonano w polsce nie jest karany bo jest legalny

Gość gość
homoseksualizm występuje już odsetek wieków zarówno jak i u ludzi jak i u zwierząt więc lecz się sam. trochę tolerancji!

Gość gość
homosexuality paare phil ordinarity orientation cyvilare notek karalku ! maria sopher madrid

Homoseks ualizm to zboczenie takie jak pedo filia . Ostatnio pedo filę wyk reślili z tzw chorób i uznano pedo filię za orien tację wynikającą z nat ury. Wiec o czym tu pi sać?

Gość gość
w polsce sąd najwyzszy w listopadzie orzekł że osobą faktycznie pozostającą w związku z najemcą mieszkania jako konkubinat jest takze osoba tej samej płci

Gość gość
a ja jestem gejem co mi zrobisz?

gość-W realu wyleczył bym cię z bycia zboczeńcem.

Gość gość
BSA - niczego nie wykreślili, ktos podal zlą informacje ktora obiegła świat a barany takie jak ty wpadly w panike :D

Gość gość
wyrok sądu najwyzszego z 28 11 2012 w rozumieniu art. 691 $1 k.c osobą faktycznie pozostającą we wspólnym pozyciu z najemcą więzia uczuciową fizyczną i gospodarczą jest także osoba tej samej płci uchwała w sprawie III CZP 65/12

Gość gość
ooooooooooo pedaóły sie zleciały jak móchy do g***a....ooooooooooooooooooo!!! co tam zwieracze pólsóją?

Gość gość
Lepiej byc homo niz prawiczkiem s****wem

Gość gość
a ja uważam, że za głupote powinno sie wsadzac dozywotnio do wiezienia :)

Ej ty od "Ó" chyba lepiej jest być pedałem niż zj******m prawiczkiem zakładającym tematy z "ó" w dodatku bez przerwy myślącym o o***tach, a wiadomo że głodnemu chleb na myśli więc nie wiadomo czego i po tobie można się spodziewać.

syn fubu-Na leona zawodowca, który twoim zdaniem był pedałem, to nasłał bym samego Johna Rambo...... :P

Gość gość
pederastów trzeba by trzymać w osobnych celach, bo inaczej nieustannie by ze sobą kopulowali. Zabrakłoby więzień.

Ariowie i Niemcy jeszcze kilka wieków temu wydawali za mąż 12 latki starym facetom, też mogę powiedzieć że przynależysz do pedałów.

Gość gość
broken, ty nie jesteś aseksualna, skoro myślisz o męskich torsach. Po prostu żaden facet dobrze cie nie wy=ru=chał. Nie masz ochoty na amory z BSA, jak by brutalnie ci dogodził, do końca życia byś wspominała.

:D ale ja nie chcę, żeby ten posiadacz torsu mnie w******** tylko przytulał. zrozum wreszcie, że różnica jest kolosalna. i gadaj sobie co chcesz. ja czuję to czuję a opinię o tym latają mi koło d**y.

jestem "szara" najpewniej - ni pies i wydra, bez popędu, ale lubiąca fajnych mężczyzn i w niektórych aseksualnych sytuacjach doznająca podniecenia, które nie przekłada się na ******ie. i nie przełoży.

Gość gość
no cóż Broken, mogłabyś rozłożyć nogi i myśleć o przytulaniu, które później nastąpi, a tak skazujesz się na wieczną samotność. Będziesz przytulała się do poduszki.

ale na co się skazuję?:) a czy homo się "skazuje" na ******ie męskiej pupy? jesteście niesamowici:) ja jestem ze swoim aseksualizmem pogodzona:) jest wielu przytulaśnych mężczyzn i właśnie w takim się zakocham:) musi być jeszcze męski, inteligentny, zabawny, oczytany i mieć fajną klatę i twarz będę mu gotować zamiast seksu:) to ideał przecież nie ma sensu na golasa pluć na siebie jakimiś obrzydliwymi rzygliwymi substancjami:(