Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie brzydzi was to ze wasi mężowie faceci uprawiali wczesniej sex z inną

Polecane posty

Gość gość
...i jak widać są z tego dumne, k****arz z kiłą im imponuje ;-)

Gość gość
Lepiej, żeby zaliczył wcześniej prostytutkę? x Lepszy taki od prawiczka

Gość gość
one lubia chodzic do ginekologa jak grzebie im w c***kach

Gość gość
Aghni król Dawid, Salomon czy Jakub nie dzielili się tymi żonami z innymi facetami, a głupie tłumoki odmóżdżone g***o miały do gadania, widać nic się nie zmieniło :D

Gość gość
Ale ginekolodzy nie lubią grzebać w parszywych rozkłapiochach, z tego obrzydzenia wolą się spedalić ;-)

Gość gość
Byłam jego pierwszą dziewczyną, ale chyba wolałabym, żeby był z kimś wcześniej, bo straszna niezdara była z niego na początku """ a teraz wyrobiłas go? ") odezwała sie kochanica, cierp k***o ile wlezie

Gość taka myszeczka
Nie.

Gość gość
up opowiadajcie dalej do niedzielnej kawy

Gość gość
Niedorozwinięty tłumoku facet z odzysku to rozwodnik a nie kawaler który jako wolny i młody chłopak miał prawo spotykać się i bzykać się z kim tylko chciał.

Gość gość
lubicie takie wymoczone k***ski ? lubicie takim wymoczonym w innych c**kach lobic lody ?

Gość gość
Nie brzydzi

Gość gość
wy to lubicie

Gość dziewczyna która to denerwuje
Może nie brzydzi, ale bardzo denerwuje mnie fakt , że miał przede mną inne. Tym bardziej, że on jest moim pierwszym chłopakiem i na temat przyzwoitości o dziwo ma bardzo dużo do powiedzenia i jego głupie argumenty to takie, że facetowi więcej wolno tylko dlatego, że jest facetem, ale dziewczyna również chciałby mieć faceta tylko dla siebie a nie ze świadomością, że przeleciał pół miasta i teraz nagle taki grzeczny i doświadczony ja bym wolała, żeby "uczył" się wszystkiego ze mną

Gość cieszcie sie
ze wasi faceci nie maja od was skromniejszej przeszlosci - to by bylo dopiero niezdrowe

Gość gość
a mnie brzydzą inne kobiety które on posuwał bo tak naprawdę to tylko on sam wie jaki towar przeleciał . Wiecie że raz zadałam pytanie czy współżyjąc z nim nie nabawię się jakiś chorób wenerycznych tzn dałam mu do zrozumienia że nie ufam czy nie spotykał się z jakimiś ****adłami .. niby się obraził .... ale tak naprawdę to nie ufam mężczyznom , wolę nie mieć ******** niż potem leczyć to u ginekologa miałam jednego faceta , byłam z nim 3 lata i chyba to był pierwszy i ostatni jak sobie pomyślę ile pochew miał wcześniej to rzygać mi się chce ......

Gość gość
ja mam prawiczka to nie mam problemów :D

Gość gość
Moj facet nie mial przede mna zadnej, ja mialam trzech, w zwiazkach. Absolutnie nie jest to niezdrowe, tak sie po prostu zlozylo, nie sprawia nam to problemow i ciesze sie, ze mam takiego wspanialego faceta (nie z uwagi na liczbe partnerek, bynajmniej, po prostu jest to fantastyczny czlowiek).

Gość gość
Tylko d***** wybiera prawiczka

Gość gość
prawiczka mozna sobie wychowac

Gość dziewczyna ktora to denerwuje
do cieszcie sie a niby dlaczego miałoby być niezdrowe ? Tzn ze zdrowe jest tylko wtedy kiedy facet ma doświadczenie a dziewczyna nie ?? A jak jest na odwrót jak jedna dziewczyna pisze wyżej on prawiczek ona z doświadczeniem to co maja chory związek ? Z takim podejściem i podziałem na schematy to w ogole związków nie powinno być, bo nikt w 100% "schematowy" nie jest

Gość dla mnie jest niezdrowe
jak dziewczyna miala kilku partnerow i np. uprawiala anal, a facet nie mial zadnej - brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
a nie brzydza was te bakterie ktore pozostały po poprzednich partnerach ?

Gość co z tego ze prawiczek
to rzekomo fantastyczny czlowiek, skoro jest brzydki?

Gość gość
Nie, to normalne. Bardziej bym sie martwiła gdyby w pewnym wieku nie uprawiał :D

Gość gość
mężczyźni często są bezobjawowymi nosicielami różnych bakterii czy chlamydii, którymi podczas seksu zarażaja kobiety. Kobiety ze względu na anatomię bardzo łatwo dostają zapalenia pęcherza, pochwy, jajników. Facet już dawno odszedł w siną dal, by zarażać inne, a kobieta została z infekcją, którą trudno się leczy i nawraca przez lata. Takie przewlekłe zapalenia często są przyczyną niepłodności. W praktyce trudno to sobie wyobrazić, ale przed zawarciem bliższej znajomości kobiety powinny prosić mężczyzn o zrobienie badań na obecność chorobotwórczych bakterii w moczu i s*****e.

Gość gość
s=p=e=r=m=i=e Ze świąteczną dedekacją dla debilnych informatyków kafeterii.Niedługo zahasłujecie pół słownika ortograficznego.

Gość gość
przyłączam sie do gościa z 05:49:05 tego forum już nie da sie niedługo czytać, popsuli wszystko