Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto walczyć o miłość

Polecane posty

Gość gość
No właśnie, zawężmy trochę temat. Chodzi o związek czy jego brak? Właściwie to o co chodzi?, bo o miłość zawsze jest warto walczyć, poza pewnymi wyjątkami.

Gość gość
o brak związku

Miłość to szczęście bycia dla kogoś WAŻNYM. Szczęście albo się ma, albo się nie ma. Jak się szczęścia nie ma, to trzeba o nie WALCZYĆ ;)

Gość gość
tylko co zrobić jak już sie prawie wszystkiego prubowało

Gość gość
to klops,:( ale na szczęście da się z tym żyć ,wiem z autopsji mężczyźni są teraz bardzo niedojrzali,sami nie wiedzą czego chcą a jak to czego ktoś oczekuje nie ma realnych kształtów ,nie potrafi określić po prostu swoim potrzeb to potem są takie kwasy, mówi o czymś nierealnym,marzy o czymś WIELKIM a nie potrafi nawet portek nosić i zachować się jak prawdziwy facet .......nic nie poradzę na miłość nie ma żadnych dobrych rad,to się czuje...po prostu i każdy wie co ma robić

Gość gość
Autorze/autorko pamiętaj tylko, że to mężczyzna kocha a kobieta wymaga.

Gość gość
autorko pamiętaj tylko, że to mężczyzna kocha a kobieta wymaga. - gościu możesz troche jaśniej ja chyba dzisiaj coś nie kumam :(

Gość gość
no właśnie on tak się zachowuje jak by chciał a boi się i jak do takiego typka dotrzeć :(

Gość gość
daj mu spokój pewnie sam nie wie czego chce musi dojrzec do decyzji choc trzeba sie liczyc z tym,ze nigdy nie dojrzeje do niczego

Gość gość
no właśnie tak zrobiłam znikłam z jego życia na jakiś czas ale nie długo znowu się mamy spotkać zawodowo. Boje się tego spotkania ale nie ukrywam bardzo się na nie ciesze i doczekać się nie mogę

Jak się bardzo czegoś chce to zawsze się to zdobędzie. Nie ma takiej kobiety której nie można zdobyć.Tylko czasami gdy się robi trochę bardziej pod górkę facetom się odechciewa. A choćby skały srały nie dam sobie wmówić że upór w dążeniu do celu nie wystarczy. Jak komuś na czymś bardzo zalezy powinien nie odpuścić tylko sam musi myć wtedy fer, bo inaczej to bez sensu się nawet starać.

Gość gość
a facet jak go zdobyć?

Gość Opasły kOt_
nie wiem. ale nie poddawaj się.

Gość Opasły kOt_
My faceci jesteśmy prymitywnymi głupcami. Radość śmiga nam koło nosa, a my myślimy, iż będzie śmigała w nieskończoność. Przy najmnie wy Kobiety bądźcie mądrzejsze.

Gość gość
a mówi się że kobiety są skomplikowane nieprada facec***otrafią jeszcze bardziej wszystko komplikować