Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jasne że gość

kobieta Rak

Polecane posty

Gość no jasne że gość

zakochałem się ale nie mogę jej rozszyfrować, jakieś opinie?

Gość gość
Idealnym partnerem dla kobiety spod znaku Raka byłby książę na białym rumaku. Z przykrością stwierdzają, że pocałowana żaba nie zmienia się w pięknego królewicza. Jednak i na nie jest sposób. Najłatwiej, panią Rak zdobyć komplementami. Z natury powściągliwa, bywa bowiem i ufna. Dlatego dobrze, gdy pokażesz jej, że ma w tobie oparcie i będzie mogła na ciebie liczyć w każdej sytuacji. Nie wybaczy ci, gdy zapomnisz o jej urodzinach albo przegapisz waszą rocznicę. Najlepiej od razu stwórz sobie specjalny kalendarz, w którym będziesz zapisywał daty najważniejszych uroczystośc****ani Rak uwielbia snuć plany, dlatego część spędzanego wspólnie czasu przeznacz na planowanie nadchodzących wakacji lub waszej przyszłości.

Gość pani Rak
No coś w tym jest powyżej:D Ja snuję plany nawet w sprawach, które nie mają szans na realizację. I jestem kochana :p

Gość gość
W jakim sensie nie możesz rozgryźć? Może nie jest Tobą zainteresowana...

Gość gość
Raki są bardzo rodzinne i wrazliwe,dla bliskich są gotowe poświęcić się Jesli jestes innego zdania,zostaw ją w spokoju

Gość Raczyca20
A z jakiej dekady jest ta Raczyca :)? Jakie masz pytania ?

Gość Raczyca20
Wiesz jeśli chodzi o mnie to ja sie boje odrzucenia i przez to tym bardziej mi zalezy to tym bardziej sprawiam wrazenie nie zainteresowanej .

Gość gość
moja narzeczona jest Raczkiem, barzo mnie to cieszy :)

Gość gość
no jasne że gość zakochałem się ale nie mogę jej rozszyfrować, jakieś opinie? jeżeli ktoś rozszyfrował kobiety to dostałby nobla

Gość gość
kup książkę Angelis Barbara Sekretykobiety wtedy zrozumiesz kobiety

Gość gość
Raczki maja twarde'skorupki ale w srodku sa mieciutkie:-) musi czuc ze jest dla ciebie najwazniejsza i jedyna. Jesli zobaczy ze zerkasz na inna to masz przechlapane. Wymagajaca, nie przebacza latwo urazy od mezczyzny zaznanej. Wiem bo taka jestem. Ale jak pokocha odda serce to wiekszego przyjaciela na zycie nie znajdziesz. Jeden Twoj falszywy krok i moze cie znienawidzic.

Gość gość
Ciemnogród znowu atakuje :classic_cool:

Gość gość
Kobieta rak jest dobrą partnerką. Nie siedzi na kafe kiedy idą święta

Gość gość
Taka kobieta potrafi przy byle kłótni zerwać kilkuletni związek nie przeprosisz-wynocha. Tak miałem:(

Gość gość
J ajestem Bliźniak Zwiazek z rakiem skonczyl sie źle

Gość gość
siedzi;) są wymagające i uparte, domowe i owszem, ale jeśli będziesz ją chciał zamknąć tylko w kuchni to się możesz przeliczyć, ale fakt, że cholery jak się zawiodą - nie ma przebacz

Gość gość
z taką raczką miałem związek, ale nie polecam: roszczenia, rozliczenie, roszczenia rozliczenia. w d**e, nie skusze sie nigdy więcej

Gość gość
Taka kobieta potrafi przy byle kłótni zerwać kilkuletni związek nie przeprosisz-wynocha. Tak miałem Są debilu zasady,które wpojone sa z domu rodzinnego Im bardziej dobrze wychowana,tym bardziej nalezy przestrzegać kanony ABC Im bardziej wyksztalcona,tym bardziej nalezy ją szanować

Gość gość
Tez nam taki przypadek,bo wieloletnia szmata była w tle.Rak nie dał sie nabrać.

Gość Lecze dusze
Każdy związek z dwuulicowym bliźniakiem kończy się źle. To nie wina raków.

Gość gość
Zgadzam się z "Lecze dusze" :) Bliznięta tak samo jak wagi to nie są faceci, z którymi można myslec o poważnym monogamicznym zwiazku

Gość gość
rak z bliźniakiem to porażka :( byłam w związku z bliźniakiem, mój partner też z bliźniakiem. Oba układy się rozpadły, a my teraz Byk i Rak stanowimy perfekcyjny tandem. no, z wyjątkami:p

Gość gość
Tak Blixniaki sa fałszywe i jadą na kkilka frontów szczegolnie faceci .

Gość gość
Bliźnięta i WAGI! Wagi nawet gorsze niz bliżnięta :O W końcu ten sam żywioł powietrze. Jedynie wodniki z tego żywiołu są ok.

Gość gość
planety nic nie maja z człowiekiem wspólnego bo niby jak sa oddalone miliony lat tylko ludzie o niskim ilorazie wierzą w horoskopy

Gość Brokuł12
Kobiety czy mężczyźni - bez różnicy - bliźniak to bliźniak - niereformowalny i bez zasad.

Gość gość
skomplikowana

Gość melex
Potwierdzam. Mimo starań, zabiegania, chuchania, dmuchania, dogadzania, pieszczenia, itp. Kobieta rak jednym cięciem zakończyła 4 letni związek z NARZECZEŃSTWEM z powodu.... odmiennych zdań odnoście przyszłego mieszkania - ja chciałem budować dom, ona mieszkać w mieszkaniu przy rodzicach. Wiele pozytywnych cech, ale też wiele drażniących - ZABORCZOŚĆ, ZAZDROŚĆ, CHĘĆ POSIADANIA PARTNERA NA WYŁĄCZNOŚĆ, KAPRYŚNOŚĆ, INFANTYLNOŚĆ, ZMIENNOŚĆ, PŁACZLIWOŚĆ, DRAŻLIWOŚĆ. Ogólnie - zaborcza histeryczka do kwadratu. Zamaltretuje przyszłego delikwenta na śmierć. Kto przejrzał na oczy niech ucieka w try migi.

Gość gość
Rak i Byk najlepsza kombinacja.Jestem kobieta Rak i tylko z Bykiem wychodzi najlepiej.

Gość gość
Melex,tak piszesz niepochlebnie a 4 lata byles w zwiazku z nią i bylbys gdyby cię nie zostawiła. Pani RAK urocza,miła,sympatyczna,wesoła,zaradna życiowo,szczera,prawdomówna,bardzo zadbana,no i w łóżku wulkan energi,wierna swojemu mężczyźnie,zmienna i kaprysna,ufna ale jak sie zawiedzie,albo taka zranisz to wróg aż po grób.