Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jasne że gość

kobieta Rak

Polecane posty

Gość Melex
Podtrzymuje wszystko, co napisałem i nie są to słowa puste, bez powodu, a już na pewno nie dla tego, że się rozstawionych. Niewątpliwie kobieta rąk posiada wiele cech bardzo pozytywnych, przede wszystkim atrybuty rodzinne, jednak w naszym przypadku, pomimo iż jestem zodiakalnym bokiem, a to wg astrologii układ bardzo korzystny, po 4 letnim okresie bardzo udanego pożycia, coraz częściej zaczęły się zdarzać rozliczne - jednostronne pretensje, historię, zmiany nastrojów, depresję, obrażania, potem przeprosiny. Jednym słowem karuzela nastrojów - powtarzalna. Jeżeli dodamy do tego wieczna zazdrość raka o wszystko, co robisz poza domem, całe Twoje życie zawodowe, chęć sprowadzenia całego życia do nieustannego trzymania przy drugiej połówki, to początkowe zalety, choć bardzo dużej ilości, pryskaja jak bańka mydlana, przygniecione ciężarem neurotycznosci. Kobieta rąk, to dla mnie prawdziwa zagadka - famme fatal. Wspaniałe cechy, które z czasem przyglądają i niszczą, przybierają na sile zbyt mocno. Uczuciowych, empatia to cechy wspaniałe dla kobiety, ale nie da się żyć z kimś, kto zmienia zdanie co 2 godziny, codziennie płacze, obraża się o byle co, zamyka się w sobie tygodniami, boi się wszystkiego, histeryzyje z byle powodu, popada w wieczna depresję, a za wszystko obwinia bogu ducha winnego partnera, który ukochanej nieba by przychylił. Jestem bokiem, znam 3 kobiety rąk - wszystkie wykazują identyczne cechy, wiec coś jest na rzeczy. Szczęście odnalazłem ze spokojnym,.stabilnym Koziorożcaem ;) pozdrawiam wszystkie sympatyczne Panie Raki ;)

Gość gość
w każdym znaku będą osoby na początku drogi rozwoju i przy końcu ,i będą się mocno różnić ,w każdym znaku będzie prymityw i szlachetny,i tak np. uczuciowość - można się w niej rozpłynąć wpaść w depresje histerie itd. a można też wykorzystać w jak najlepszy sposób gdy ujarzmione słabości

Gość gość
To prawda że kobieta rak jest STRASZNĄ BABĄ, przez kobiety spod tego znaku mężowie najczęściej popełniają samobójstwa.

Gość gość
Melex ma rację - uciekaj póki nie zrobiła ci z życia sajgonu.

Gość gość
Glupoty. Jestem rakiem i przez ponad 10letni zwiazek z lwem nigdy nie mielismy kryzysu, obrazania na dlugi czas, lamentow i rozdzierajacego placzu. Jesli juz to zarzarcie o czyms dyskutujemy wymieniajac sie argumentami. Jestem calkowicie przeciwna obrazaniu sie jak to maja w zwyczaju 8latki. nje lubie kwasow, lubie spokoj sytabilizacje. Nie ograniczam partnera, ma swoje pasje a ja swoje. Jedno jest tylko prawda, gdy ktos mnie mocno zrani nie wybacze. Po 6 latach przyjazni zakoczylam ja gdy przyjaciolka mocno mnie zawiodla. Nie potrafie zaufac drugi raz. Gdyby maz mnie zdradzil to bylby calkowity koniec.

Gość gość
Zawsze wściekła, zawsze obrażona, desperacko szuka przyjaciółęk, które po kolei do siebie zraża, szybko doprowadza do ślubu ze swoim facetem, żeby go potem zadręczyć i doprowadzać do załamania psychicznego, chorobliwie zazdrosna, nie da mu żyć aż go przyprawi o cięzką chorobę w której nie będzie już można podejrzewać go o żadną zdradę. Osoba wybitnie destrukcyjna dla swojego męża i dla dzieci. Omijać.

Gość gość
A ja mam inne zdanie o tym znaku.Jestem w małżeństwie z kobieta spod tego znaku.Zawsze uśmiechnięta,miła w domu i na zewnątrz,pracowita,zaradna,madra, dobrze zorganizowana,ciepła,czuła,dobrze gotuje,w lozku wulkan energii,spełnia wszystkie zachcianki moje jak ma oczywiscie dobry humor,a ma prawie zawsze.Wierna,jedli kicha to najlepszy przyjaciel,żona,matka,kochanka,Ale jeśli ją skrzywdzisz(wiem bo siostra tez jest rakiem)to wróg na całe życie,bezlutosna,bezwzgledna wtedy,mściwa,wredna ,diabeł po prostu.Lepiej jej nie drażnić,nie zranić,nie zawieść a z nikim nie będzie ci lepiej.Na seks chętna zawsze i wszędzie,głowa jej raczej nie boli.Juz widzę jak mi zazdrościcie.

Gość gość
Ty 6:38,zostawiła cię laska spod raka i dlatego taki zły,tak skomlisz jak pies i nadajesz.One są niesamowite,maja tyle uroku,ładne,zadbane,dbają szczególnie o siebie,urodę,makijaż musi byc zawsze nawet w szpitalu,dbają przesadnie o higienę,porzadek.A teraz jestes sam i żałujesz!wspolczuje.

Gość gość
Melex nie moze przezyc ze go zostawiła,taka D/u/p/k/a,,,,nie,to są niezłe d/u/p/y,,,,płacz,płacz.:P

"szybko doprowadza do ślubu ze swoim facetem, żeby go potem zadręczyć i doprowadzać do załamania psychicznego, chorobliwie zazdrosna, nie da mu żyć aż go przyprawi o cięzką chorobę w której nie będzie już można podejrzewać go o żadną zdradę. " x Nie, no leżę ze śmiechu :D Dzięki za podanie sposobu na wierność partnera, w sumie jako rak mam to we krwi :classic_cool: :D

Gość Melex
A no prawda - przez 3 lata fajna dziołcha z niej była, do czasu ;) już miałem plan czmychnąć, a tu sama rozwiązała problem swoją histerią i odejściem :D Kamień z serca i krzyż na drogę... teraz znalazła sobie jakiegoś pokrzywdzonego biedaka i jego zadręcza;) Tyle depresji, histerii,płaczów,zmian nastrojów, euforii i dziecinady,ile widziałem przez pół roku, nie spotkałem nigdy i nie życzę nikomu. Kobieta -dziecko,która każdy problem kończy płaczem u mamusi na kolanach.Robi z przysłowiowej igły - widły. Dramat. Kapryśność to jej drugie imię.

Gość gość
Jestem kobietą rak,wyszłam za mąż 19lat .Pech że wyszłam za mężczyznę który słuchał tatusia,byłam płaczliwa,rozgoryczona itp.....Mąż bliźniak opamietał się i przestał słuchać tatusia jak powiedział mu:Jak ci nie pasuje to się wyprowadź z dom.TO mu dało do zrozumienia,że ojciec go wykorzystuje i traktuje jak lokaja.Ja wiedziałam i czułam to od poczatku.Po 22 latach mał€żeństwa postawiłam na siebie,wychowałam syna ,a teraz mam czas dla siebie jestem wesoła ,pracuję,wiem że teraz żyje i nikomu nie pozwolę tego sobie zabrać.Raki mają intuicje są wredne kiedy wyczuwają wredność.