Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet potrafi sie zmienic dla kobiety

Polecane posty

Gość gość
mezczyzne albo bierzesz jaki jest ze wszystkimi zaletami i wadami albo odrzucasz.

Gość gość
to odrzucam,jak mam zyć z kłamcą i manipulantem,pajacem niedojrzałym czy pierdołą albo tchórzem to wole być sama

Gość gość
własnie się nad tym zastanawiałam, ba czekałam, że się zmieni, ale zamiast lepiej było coraz gorzej. Czuję się strasznie oszukana, gdzieś podświadomie czekam, że dostanie olśnienia i dotrzyma wszystkiego co obiecał, ale czekam na darmo. Potrafił zadzwonić powiedzieć, że nie może beze mnie żyć, że próbował, ale nie umie, po czym nie odbieral telefonów ode mnie i nie odzywał się 2 miesiące, po czym zapraszał na wspólny wyjazd.

Gość gość
11.19 szkoda Twojego czasu, nadziei, i życia. Jest takie powiedzenie, że facet potrafi się zmienić .... dla innej kobiety.

Gość gość
Nie zmieni się, co najwyżej na krótki czas, a to bardzo złudne i zwodnicze. Jak szybko się zmieni, tak szybko powróci do "pierwotnej formy". Charakter i geny górą, z tym nie zawalczysz.

Gość gość
do 11.30 Wiesz co, masz rację zmieni się dla innej kobiety. To boli, ale nawet już bym wolała, żeby powiedział kocham inną, chcę z nia być, albo, nigdy z Tobą nie będę, możesz co najwyżej być moją kochanką, tylko wyjeżdżać ze mną itp. Wtedy byłyby chociaż twarde fakty, ale jasna sytuacja. albo wsiadam do tego pociągu, albo nie. On jednak przeciągał sytuację, jak go wyrzucałam, bo mnie okłamał, zranił wtedy pisał, dzwonił jakie to dla niego trudne, jak tęskni, że zrobi co będę chciała, po czym jak mu uwierzyłam to świat zamieniał się w koszmar. Jego była laska (dziś uważam, że nigdy była nie była) zaczynała wydzwaniać do mnie, nachodzić mnie, straszyć, wyzywać, a on nie tylko z tym nic nie robił, ale jak upił się to zachowywał się podobnie.

Gość gość
A jak zaczyna zachowywać się taki, co się potrafi zmienić? Zaczyna postępować inaczej? Biega za Tobą?

Gość gość
Moim zdaniem zmiany są ale na krótki czas.sama się o tym przekonałam. Początki związku zawsze są piękne . Wręcz nieziemskie. Chodzimy cale w skowronkach bo mamy faceta.niestety bywa tak że przez tą miłość jesteśmy w stanie wszystko wybaczać setki razy licząc na to że ta osoba się kiedyś zmieni. Mój związek się rozpadł po roku. Miałam wrażenie że spotkałam tego na całe życie pierwszą miłość. No i niestety ale dziecinne zachowania z strony partnera problemy tak naprawdę o byle co powodowały ze się klocilismy. Ostatecznie po kłótni doszło do zerwania. Z jego strony.. płacz lament. I pretensje do całego świata czemu tak się stało... i nagle doznanie oświecenia ze przecież on chce się zmienić ze zrobił błąd ze kocha nad życie ... tylko czemu to dociera dopiero jak się kogoś straci ???? Może ktoś miał podobną Sytuację? ??

Gość gość
Jasne że tak. I to kilka przypadków znam. Choćby jeden. Kuzyn lekkoduch, żyjący na utrzymaniu rodziców poznaje kobietę. Bierze się za siebie, idzie do pracy, myśli o dalszym kształceniu.

Gość gość
up

Gość gość
pewnie że tak ,bardzo zakochany dostaje skrzydeł i dużo może

Gość gość
annaa25 2013.12.21 mój się zmienil -gdy go poznałam, to używał słow "wiater", "poszłem" i denerwowal się jak co ktores słowo go poprawiałam teraz nie pamiętam, kiedy ostatnio powiedział cos niepoprawnie -palił papierosy, więcej pił ja niczego mu zabraniałam ale powiedziałam jaki mam stosunek do jednego i drugiego (a glownie do papierosow, których nienawidzę) teraz popala sporadycznie i nigdy przy mnie a pije okazjonalnie -był na zasiłku z mopsu, co dla mnie było wstydem, teraz z moją pomocą otworzyl firmę za pieniądze z up można wiec powiedzieć, ze facet potrafi zmienić się dla kobiety ale ta kobieta musi być naprawdę tego warta x Ostatnie zdanie mnie ROZWALIŁO! :D Kto by chciał takiego wieśniaka? no chyba żadna... więc logiczne, że tacy nie wybrzydzają i wezmą każdą zainteresowaną..przepuscic okazje na seks?! głupota

Gość gość
Po 1 nie facet tylko mezczyzna Po 2 kobieta nie jest powodem dla ktorego warto sie zmieniac Po 3 mezczyzne albo akceptujesz albo nie.

Gość gość
Tak potrafi się zmienić j kobieta też dla mężczyzny ale tylko gdy im na tym zależy

Gość gośćgg67ghi
Dla takiej kobiety jak ja zmieni sie..nie mozna mówić akceptuje cie takim jaki jestes bo jesli ma np tendencje do kłamstw albo zdradzania to związek sie rozpadnie wczesniej czy pózniej zwłaszcza jesli dziewczyna jest uczciwa i nie toleruje kłamstw i zdrad

Gość gość
Dla kobiety nie. Potrafi siè zmienić sam dla siebie, jeśli pracuje nad sobą I chce tego.

Gość gość
dokładnie