Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azulejo

faceci co was podnieca w ciele kobiety

Polecane posty

Gość azulejo

piersi uda? twarz?

Gość Radek90
Kolejny onanista, podszywający się pod kobietę?! Mnie podnieca wysokie IQ mojej kobiety.

Gość Radek90
A w ciele to wszystko po trochu. Chyba najbardziej pośladki i nogi, a gdy już jestem między jej udami, gdy mam w nią wchodzić, to gruby pasek na myszce, który zapuściła specjalnie dla mnie :)

Gość gość
Mój k***s w jej ciele.

Gość azulejo
ale ja jestem kobieta :( jakie nogi? szczuple, umiesnione, wieksze? a posladki filigranowe czy wycwiczone i podniesione? chce zaczac cwiczyc, zmieniac cialo dlatego mnie to interesuje.

Gość azulejo
a co z wlosami i paznokciami u rak i stop?/

Gość gość
pupa na początek,większa,jędrna pupa to coś pięknego

Gość gość
do tej pupy czarne kręcone długie włosy

Gość Radek90
Nogi takie nie za szczupłe nie za chude, nie lubię szkieletorów. Dupka lekko wyćwiczona, moja trenuję akurat na rzeźbę, więc****ośladki wytrenowała. Masz jakiś kompleks, że pytasz? :)

Gość Radek90
Nogi takie nie za szczupłe nie za chude, nie lubię szkieletorów. Dupka lekko wyćwiczona, moja trenuję akurat na rzeźbę, więc****ośladki wytrenowała. Masz jakiś kompleks, że pytasz? :)

Gość azulejo
no wlasnie jesli chodzi o posladki to kompleksow nie mam :) cwicze od pewnego czasu i zastanawiam sie czy nie lepiej jest zostawic to takie `naturalne` niewycwiczone, bo rozni faceci co innego lubia. zbieram opinie po prostu. jedyny kompleks to ciut za duzy brzuch, ale to mysle ze tez kwestia miesiaca i bedzie znow plaski.

Gość Radek90
Azulejo Wiesz, nikt nie mówi o takim treningu, że Twoja pupa będzie jak u Terminatora :P Po prostu żeby nie była mega zwiotczała jak flak od kiełbasy. Po prostu jędrna ale bez przesady. Tak, że jak się sprzeda kobiece klapsa podczas seksu, to klaps się przyjmie z odgłosem, a nie odbiję jak od jakiegoś kamienia :) Chyba wiesz o co mi chodzi :)

Gość Radek90
Przede wszystkim masz się sobie podobać, a nie coś robić, bo jedni facec**preferują tak a drudzy owak. Bez sensu. Masz to robić dla siebie i już. Myślę, że jak sobie będziesz się podobać, to facetowi też :)

Gość gość
a ja ubieram sie zawsze tak zebym was k***sy podniecala i zeby wam pala stala

Gość azulejo
hmm... ja sie sobie podobam, ale jestem perfekcjonistka do przesady. zeby nie bylo- nie tylko w wygladzie. W nauce, pracy tez. Chce sie podobac mojemu facetowi w 100% a nie moge od niego wyciagnac co jest ok a co nie bo zawsze mowi ze jest swietnie itp.

Gość Radek90
Rzadko kiedy facet mówi wprost, żeby nie urazić swojej kobiety. Nawet jak coś mu się nie podoba. Ja niestety często mówie to co myślę, jestem szczery :) Nie jednego kuksańca za takie coś wyrywałem :)

Gość Radek90
Rzadko kiedy facet mówi wprost, żeby nie urazić swojej kobiety. Nawet jak coś mu się nie podoba. Ja niestety często mówie to co myślę, jestem szczery :) Nie jednego kuksańca za takie coś wyrywałem :)

Gość azulejo
no to z drugiej strony - co facetow irytuje w wygladzie swych kobiet albo przynajmniej co zwraca ich uwage ale w niezbyt pozytywnym swietle? zniedbane paznokcie czy tluszczyk czy cos?

Gość Radek90
Czasem trochę zaniedbane paznokcie, czasem ubiór. Tak to ciężko mnie osobiście powiedzieć, bo nie mam praktycznie żadnych zastrzeżeń do ciała mojej partnerki. Pociąga mnie, tak, że mam ciągle na nią ochotę.

Ja patrze na buzke, posladki , piersi , paznokcie , czy jest zgrabna , na wlosy lubie jak dziewczyna ma dlugie wlosy , na oczy , a dodatki to jakies fajne kolczyki itd. Nie umiesnione kobiety zdecydowane nie.Lubie jak dziewczyna za to ma plaski brzuch i jak cos soba reprezentuje :) Do nog nie mam fetyszu ale za to mam fetysz na c**ke :) Lubie jak ma brzoskwinke i jak ladnie wyglada jak ma zlaczone nogi od tylu :D

Gość azulejo
no to jak jest z tym ubiorem :)?

Co irytuje ? Niezadbana kobieta chyba najbardziej , Jak nie umie sie ubierac w stosunku do swojego ciala , czyli naprzyklad zaklada spodniczki itd jak ma grubsze nogi , ogolnie nie lubie grubych ludzi , dla mnie to oni o siebie nie dbaja :)

Gość azulejo
no ale kobieta ma byc chuda, szczupla czy np moze miec troszke brzuszka, ale za to ladne piersi i pupe?

moze miec troszke brzuszka imo aby tylko nie za duzo , fajnie jest sie podroczyc poglaskac taki brzuszek :D

Gość Radek90
azulejo, na prawdę jesteś kobietą? Jak C***owiem, że masz mieć troszkę ciałka, to co, specjalnie dla mnie, sprawisz, że tak będzie? :) No c`mon :)

Gość azulejo
jestem kobieta i nie wiem dlaczego w to watpisz, ale w sumie to zwisa mi to ;p

Gość Radek90
Mnie również. Tylko bez sensu takie pytania są. Możesz zawsze zrobić ankietę wśród mężczyzn. Ta opcja , która zwycieży, będzie mogła mieć priorytet wykonawczy u Ciebie.

Gość azulejo
no ale nie chce mi sie wchodzic na fora dla facetow, znam kafeterie i wiem ze tu tez czesto sa wlsnie faceci dlatego chcialam chocby u tej mnieszosci zasiegnac opinii

Gość Radek90
No to już paru C***owiedziało.