Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstanty

Dziewczyna płacze

Polecane posty

Gość konstanty

Mam dylemat. Moja dziewczyna przy byle okazji płacze. Tzn nie szlocha ale ma łzy w oczach. Jesteśmy dopiero a może już rok z sobą. Powoli dostaje obsesji. Za każdym razem twierdzi, że to z radości. Jak jej np kupie kwiaty albo naprawie PC-ta to moge jeszcze jakoś to zrozumieć. Ale najgorzej jest po seksie, jak widzę łzy w jej oczach to mi się coś robi. Mam uczucie że jest ze mną tylko z litości i w takich momentach męczą ją wyrzuty sumienia. Czy to ze mną coś jest nie tak ?

Gość gość
bzyknij se jakas inna glupia d**e 🖐️

Gość gość
Niektórzy są emocjonalnie i tak wyrażają uczucia. Jeśli ona twierdzi, ze to z radości, to tak na pewno jest. Płacze się nie tylko ze smutku, ale i ze wzruszenia i radości. Widocznie na nią działacz i jesteś jej bliski,bo czuje tak wiele emocji.

Gość gość
Jest baaardzo wrażliwa i szybko się wzrusza:)

Gość gość
No to wszystko super. Możesz się podwójnie cieszyć, ze wrażliwa i ze aż tyle emocji w niej wywolujesz, kompletne przeciwieństwo obojętności.

Gość gość
A łzy na ogół facetów przerażaja, wiec ty tez jesteś kompletnie normalny. Wszystko jest ok.

Gość konstanty
Na pewno nie wyraz wewnetrznych frustracji ?

Gość gość
Pewnie czasem tez, ale naprawdę dużo się płacze ze wzruszenia. Ja ciągle płacze i moi bliscy się do tego przyzwyczaili.

Gość gość
na pewno :) i nie masz się co martwić :) Niektóre dziewczyny (np ja :D) tak mają już, że jak mówią coś z głębi serca to jest to tak szczere, że aż się wzruszają. Ciężko to wytłumaczyć... Ale to naprawdę łzy szczęścia ;) Tylko się cieszyć :)

Gość gość
Poza tym emocje przypominają nam o innych emocjach, są mieszane. A placzx oczyszcza. A to, ze czuje się komfortowo zeby przy tobie płakać, jest komplementem. Nie przy każdym się można odslonic.

Gość konstanty
Dzieki. Nie chcialo mi sie wierzyc zeby byla az taka "dwulicowa". Dla mnie to jest strasznie krepujace. Nie wiem co zrobie jak mi "to" zrobi w towarzystwie. Jeszcze ktos pomysli ze ja maltretuje.................

Gość gość
No właśnie w tym rzecz, ze dziewczyny tak wcale nie pomysłami, bo umieją odczytywać emocje. A zresztą co cię obchodzi, co ludzie pomysłami? Ważniejsze jest zevwy wiecie jaka jest prawda. A ludzie zawsze sobie cos myślą, nie mamy na to wpływu. A żyć pod innych nie warto.

Gość gość
Pomysla miało być nie pomysłami!

Gość drewniana_panienka
dokładnie, słucham piosenki - łzy, wspominam miłego - łzy, prezent od koleżanki - łzy, nawet, jak czasem spieram się z córką - łzy, Wigilia - łzy, jak ciężko żyć, kiedy nie można się czasem wypłakać, bo nie przed wszystkimi można się tak otworzyć :).

Gość gość
Moze ma ciagle "oczy szeroko zamkniete" - stad te LZY.

Gość konstanty
Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha pogody ducha w nadchodzące święta!

Gość gość
Mam podobny "problem". Widze, ze nie jestem sam. Czy ktos jeszcze dolaczy ?

Gość gość
no ładnie, to musi być rzeczywiście deprymujące :) Ja się łatwo wzruszam, najczęściej książki okropnie przeżywam a czasem jakieś pierdoły sprawiają, że mi się łezka w oku kręci typu jak zobaczę staruszkę, co przystaje na chodniku żeby złapać oddech albo dziecko jak zniszczy przypadkiem ulubioną zabawkę.. Najlepsze, że takie rzeczy mnie wzruszają, a jak coś się naprawdę poważnego dzieje, albo jak sama jestem smutna z siebie to nigdy nie płaczę No z tymi wrażliwcami to nigdy nie wiadomo

Gość gość
Ja po pierwszym razie tez bylem skonsternowany. Dziewica nie byla, w oczach lzy, na ustach usmiech. Teraz juz zawsze mam cos do wytarcia przy sobie.

Gość gość
Moja tak robi jak jej nie dam karty kredytowej na zakupy...

Gość gość
A co znaczy jesli ma lzy w oczach podczas a nie tylko po ?

Gość gość
ze jestes do dooopy..........