Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się ale on o tym nie wie boję się że nie mam szans u niego

Polecane posty

Gość gość

Zatrudnianym się jako sekretarka w kancelarii prawnej dobrego notariusza, który ma syna. Jest on na ostatnim roku aplikacji adwokackiej, ma dziewczynę. On często bywa w kancelarii swojego ojca, ostatnio też zobaczyłam jego dziewczynę-piękna szatynka o nIebieskich oczach i pięknym uśmiechu. Ma jej zdjęcie na pulpicie swojego laptopa, tableta (kiedyś musiałam korzystać z jego laptopa i tableta). Mam u niego jakieś szanse ?

Gość gość
Widać, że facet zaradny i prawdziwy mężczyzna może zapewnić Tobie luksusy więc walcz o niego z całych sił bo to wartościowy mężczyzna! Pozdrawiam

Gość gość
Nie masz, jebnij się o ścianę 😠

Gość gość
UwIelbIam jego poczucie humoru, jego żarty.

Gość gość
Mimo, że jest jedynakiem to nie jest egoistą. Ostatnio dowiedziałam się, że po aplikacji będzie pracował z ojcem (jego ojciec jako notariusz, on jako adwokat) i w między czasie będzie starał się rozkręcić swoją kancelarię w innym mieście. Jest ambitny.

Gość gość
Na jego komputerze wiedziałm, że oglądał pierścionki zaręczynowe. Nie chce rozwalać jego związku, ale ja coś do niego czuję.

Gość gość
masz prawo być szczęśliwa jeśli go kochasz to walcz o niego niezależnie czy żonaty czy nie

Gość gość
Te pierdy to już rok temu pisałaś, jeszcze się nie wyleczyłaś, tablety nie pomagają? :D

Gość gość
Głupia c**a, młody jest niepewny, obciągnij notariuszowi :P

Gość gość
pani wyżej ma rację na ten czas lepszy notariusz jak młody skończy studia bierz ię za niego

Gość gość
Proszę nie komentujcie głupio. Co ztego że jest nie pewny finansowo, ale ma cudowny charakter.

Gość gość
A co mają finanse do miłości? Jak jest chłopak zaradny, a z pewnością jest to sobie śmiało poradzi. A podpowiedzi aby autorka zabrała się za starego są mówiąc delikatnie takie jak poziom prezentowany przez dużą większość forumowiczów. Sam byłem w takim związku, że wykonywaliśmy ten sam zawód (prawniczy) i nie chciałbym kolejny raz wchodzić w tego typu układ. Wole sto razy dziewczynę, która jest normalna niż laskę, której się wydaje, że jest księżniczką i każdy powinien całować jej stopy, a jak nie to obraza majestatu. Wole nauczycielkę biologii niż panią rejent;)

Gość gość
No ja akurat prawnikiem nie jestem. A ona nie wirm kim jest.

Gość brednie na 5 fajerek
Mimo, że jest jedynakiem to nie jest egoistą. Ostatnio dowiedziałam się, że po aplikacji będzie pracował z ojcem (jego ojciec jako notariusz, on jako adwokat) i w między czasie będzie starał się rozkręcić swoją kancelarię w innym mieście. Jest ambitny. Prowo, skarbie, jakby ten temat był prawdziwy, to byś wiedział/a, że notariusz i adwokat nie mogą razem prowadzić spółki.. przepisy korporacyjne to wykluczają.

Gość gość
Oni nie będą prowadzić spółki.