Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

budowa domu

Polecane posty

Gość gość

Budował ktoś z was dom do 100m2 i orientuje się jakie są koszty budowy, bez kosztów działki?

Gość gość
zalezy w jakim regionie Polski, czlowieku takie pytanie na kafe ? gdzie siedzi gimbaza, tepe kobity i geje ? nie masz jakiegoś profesjonalnego forum o budownictwie ?

Gość gość
mój syn buduje dom wziął 230.000 kredytu. działka własna. zachodniopomorskie. postawili w 2 miesiące. teraz robi elektrykę.

Gość gość
A kto robi mu elektrykę? Ja stawiam dom pod Policami, szukam sprawdzonych wykonawców, na razie otrzymałam wycenę od http://pomiary-szczecin.pl/ ale nie znam tu nikogo, kto miałaby naprawdę sprawdzonego, zaufanego elektryka.

Gość gość
Jak jesteś trochę kumaty to elektrykę zrobisz sam,tylko ktoś co ma urawnienia Ci to autoryzować.Żadna filozofia, a kaska w kieszeni.

Gość gość
hooya zrobisz nie elektryke! znasz się na różnicówkach nadmiarówkach przekrojach spadkach napięć obciążalności przewodów, umiesz podłączyć łącznik krzyżowy, świecznikowy, zmienny ? WĄTPIĘ !!!

Gość gość
tak jak napisał poprzednik, mojemu synowi robi kolega.

U nas za kompleksową budowę domu odpowiadała firma Espiro Property. Taki generalny wykonawca realizuje m.in. wewnętrzne instalacje. Moim zdaniem takie rzeczy powinno się zlecać właśnie profesjonalistom. Firmę Espiro Property mogę szczerze polecić - są naprawdę solidni i dotrzymują terminów, a to jest naprawdę ważne. Co ważne, mają duże doświadczenie - bo aż 40 lat!