Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jaki huj zmieniac swoj wyglad dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Jesli jestescie przeciwienstwem jego typu? Nie zauwazy odrostow? Silikonu? Karnacji wymuszonej solarium? :D

Gość gość
Druga sprawa, ze desperat pojdzie na taka zrobiona dla niego lub wedlug czyjejs rady "faceci to lubia", taki, ktory nie moze miec tej, ktora mu sie podoba.

Gość gość
Mnie śmieszą porady do jakieś babki która ma faceta egoistycznego gnoja, że ma zrobić pazurki, fryzurkę, makijażyk i ubrać szpileczki, to facetowi się odmieni i będzie ją wreszcie szanował :D :D :D

Gość gość
za dużo telewizji oglądasz

Gość gość
Wychodzę z podobnego założenia. Albo się podobam facetowi taka jaka jestem albo niech da mi święty spokój. Dziękuję bardzo za ,,ukochanego" dla którego będę idealna, wymarzona o ile bagatela: powiększę sobie usta, piersi, przefabuję włosy i schudnę 15 kg.

Gość gość
Ja dostalam kopa od swojej milosci,bo sie maluje.I zeby nie bylo-nie mowie o grubej tapecie na ryju.Uzywam tuszu plus blyszczyk do ust,tyle.Czasem przemycal pytanie -o,umalowalas sie?-ale nie sadzilam,ze to dla niego taki problem.Po dwoch latach mi wrecz wyrzygal podczas klotni,ze toleruje tylko kobiety,ktore wygladaja tak,jakby wyszly z lozka.Zero makijazu i zero ingerencji fryzjera we wlosy.Nie wiem po co sie ze mna w ogole wiazal.Moja wina,ze nie skumalam wczesniej o co mu biega.