Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

We wrzesniu dostalam prace na miejsce osob ktore zdecydowaly sie przeniesc do nowo otwieranego punktu przez nasza szefowa, bo myslaly ze skoro to wieksze miasto to beda fajne utargi i nie straca tej pracy zbyt szybko, a poza tym obie mialy blizej! Teraz sie okazuje ze z koncem roku one chca wrocic tam gdzie wczesniej pracowaly a gdzie teraz jestem ja. Dowiedzialam sie o tym przez przypadek i jestem zla nawet nie wiem czy wie o ich zamiarach szefowa, podejrzewam ze nie. Co robic?

Gość gość
wszystko zalezy od twojej szefowej bojisz sie za stracisz prace?

Gość gość
to ze te dziewczyny chca wrocic to nie znaczy ze szefowa sie na to zgodzi

Gość gość
Tzn ona ma w tamtym miescie 2 punkty i one juz zaplanowaly ze jak jeden z nich zamknie to ja przejde na ten drugi a one wroca na ten moj bo jest bardziej przyszlosciowy.

Gość gość
A jeszcze niewiadomo czy tego drugiego tez nie zamknie. Bo jest naprawde lipa. One nie wiedza ze ja o tym wiem.

Dziewczyno nie psuj sobie Świąt . Zostaw sobie te zmartwienia na później .

Gość gość
ale z tego co ty piszesz to one chca pszejsc tu gdzie ty pracujesz a szefowa nic o tym nie wie ,to co bendzie dalej zalezy od szefowej

Gość gość
No wlasnie nie wiem do konca czy szefowa o tym nie wie, bo jak kolezanka z ktora pracuje pytala sie jej czy po swietach nasze miejsce pracy jesze bedzie to do tej pory nie dostala odpowiedzi. Chodzi o to ze u nas tez nie ma rewelacji, ale na pewno jest lepiej niz tam gldzie sa one.

Gość gość
Jedna z nich pracuje dluzej u niej wiec boje sie ze szefowa bedzie za nia.chociaz wkur*** mnie to ze same chcialy isc tam a teraz nagle chca wrocic.