Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erikase

Nie dziwię się że faceci lubią szczupłe nogi

Polecane posty

Gość gość
22.12.13 kochana przejrzyj sobie te linki co powysyłałam wyżej, a nuż coś pomoże, szczególnie ten masaż na nogi bo mam wrażenie że masz je opuchnięte, może jak regularnie będziesz robić to to da efekt? pozdrawia druga ciastolina :D

Gość gość
Na razie czasem stosuję podkolanówki uciskowe, śpię z uniesionymi nogami, sporo chodzę (od wielu lat, jestem wręcz zapalonym piechurem). Zamierzam dorzucić do tego sesje z elektrycznym masażerem i oliwką. A linki chętnie przejrzę. Pozdrawiam. :)

Gość prawictwo pospolite128
niska dziewczyna nie może mieć ładnych nóg bo ładne nogi muszą być długie tak , ale im dłuższe nogi tym konieczne są większe biodra.. Laska z długimi nogami która ma zaledwie 86 cm w biodrach nie wygląda dobrze.

Może powinnaś od czasu do czasu wybrać się do Sauny!! W saunie bowiem można pozbyć się Celulitu czy tkanki tłuszczowej. A przez piling solny kiedy to w całe ciało wciera się sól z olejkami eterycznymi w cieramy stary naskórek jaki pozbywamy się tkani tłuszczowej.

Gość gość
Prawictwo, czemu mają służyć Twoje światłe sądy i poglądy i do tego te erotyczne linki? Dowartościowaniu dziewczyn spełniających Twoje wyśrubowane wymogi, zdołowaniu tych które ich nie spełniają? Ech...

Zeby zachować proporcje przy długich nogach , biodra muszą być szerokie . Tylko wtedy sylwetka wygląda dobrze. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6bf57d326f03854a.html

Ani jedna polska siatkarka nie ma zgrabnego ciała, One mają zbyt wąskie biodra Przyklad KAtarzyna skowronska gallery.photo.net/photo/9987632-md.jpg

Gość gość
wysportowane nogi zawsze mają ładne,zachowane proporcje,bo są po prostu wyćwiczione piękne: http://www.google.pl/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=z1rsZfvgPi3n8M&tbnid=RrNQsmdpM3xDFM:&ved=0CAgQjRw&url=http%3A%2F%2Fdeser.pl%2Fdeser%2F51%2C111857%2C12629223.html%3Fi%3D11&ei=ouq2UtOKNePd7QbdgYGIDw&psig=AFQjCNEqrOndbieqqILrkD8gGI94LTkAOA&ust=1387805731013999

no, rzeczywiscie każdy lubi co innego . Fitneski to nie moja bajka

Gość gość
a no widzisz nie twoja bajka stary :) bo gusta są rózne pozdrawiam