Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kometaaaa

Oplacona polozna na Ujastku

Polecane posty

Gość kometaaaa

Witam, rodze za 3 miesiace. Wybralam szpital w Krakowie na Ujastku. Czy ktoras z Was oplacala tam polozna? To bedzie moj 2gi porod i chcialabym rodzic po ludzku poniewaz wspomnienia z ostatniego porodu mam tragicze. Ma ktos jakis sprawdzony namiar do konkretnej poloznej i ile taka usluga kosztuje? Bede wdzieczna za pomoc.

Gość gość
jak zdecydowałaś się tam rodzić to zdecydowanie szukaj położnej bo o jakąkolwiek opiekę i zaineteresowanie tam ciężko.

Gość gość
gdzie rodziłas wcześniej ze masz taką traumę? Położna koło 1000zł

Gość kometaa
1sze dziecko rodzilam wlasnie na Ujastku. Trafilam na chamstwo, krzyki i zero zrozumienia. Po porodzie mowilam,ze syn bedzie jedynakiem ale wkoncu zdecydowalismy sie na rodzenstwo dla synka. Wlasnie slyszalam,ze koszt platnej poloznej to 1000pln. :(

Gość gość
to czemu tam znowu chcesz rodzić? świetne położne są w żeromskim, nie musisz płacic (nawet nie wolno mieć swojej)a opieka jest super. W siemieradzkim jest też dobrze jak wszystko opłacisz, tam jest taka dobra położna ma na imię Olimpia, ale chyba ponad 1000zł bierze.

Gość gość
ja rodziłam dwa razy i za każdym razem miałam opłaconą połozną. Płaciłam 500 zł ale 4 lata temu ostatnio. Na Ujastku polecam Krysię Gieremek... o ile jeszcze tam pracuje.

Gość kometaaaa
Wybieram Ujastek poniewaz kazda ciaze mam problematyczna. Chce miec pewnosc,ze po porodzie maluszek bedzie mial zapewniona najlepsza opieke. Poza tym w ostatniej ciazy mialam powazne problemy pod koniec i spedzilam dlugi czas na Ujastku monitorujac maluszka. Poza tym moj lekarz prowadzacy wlasnie tam pracuje. Mimo,ze nie bylo go przy porodzie i fatalnej opieki polozniczej jestem dozgonnie wdzieczna lekarce,ktora pomogla mi wypchnac na swiat synka bo gdyby nie jej szybka reakcja najprawdopodobniej odwiedzalabym synka na cmentarzu. :'(