Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiestetyJola

Nienawidzę swojego imienia

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej nie jestem na tyle durna, żeby pytać na forum czy imię do mnie pasuje. Chciałaś opinii postronnych osób, więc odpowiadam: imię Jolanta do Ciebie pasuje. Znam inne Jolki i zachowują się tak jak Ty! :)

Gość NiestetyJola
Hahaha żałosna jesteś. Tyle C***owiem. Lepiej idź dowartościowywać sie gdzie indziej

Gość gosciowa
Zgadzam się z tym wyżej. Wszystkie Jolki, które znam są tak samo infantylne jak ty. Ich głównym problemem są jakieś wyimaginowane sprawy

Gość NiestetyJola
Hah widzę ze łatwo oceniacie ludzi ;p po pierwsze ''Ty'' sie pisze z dużej litery po drugie nie jest to infantylne, tylko to jest moj wielki kompleks którego chce sie pozbyć. I nie będe sie przyjmowała takimi głupimi babsztylami jak Ty, które muszą sie wyżywać w internecie na ludziach, by odreagowac stres na ludziach. Chyba pomylilas osoby jak myslisz ze możesz sie tak do mnie zwracac

Gość NiestetyJola
Pomyłka ''I nie będe sie przyjmowała takimi głupimi babsztylami jak Ty, które muszą sie wyżywać w internecie na ludziach, by odreagowac stres w życiu''

Gość gosciowa
po co zakładasz na forum temat, skoro nie chcesz poznać opinii innych? Jak pisali, że imię Jola fajne, to zaprzeczałaś, twierdząc, że Marcelina lepsze, jak piszą, że Jola beznadzieja to też Ci nie pasuje. Zacznij może pisać pamiętnik?

Gość NiestetyJola
Bo chce poznać rożne opinie na temat mojego imienia, ale nie dam sie obrażać

Gość gosciowa
Widać, że jesteś osobą, która lubi być głaskana po główce. Trudno. Poznałaś opinię różnych osób, jak widzisz zdania są podzielone. Jak zależy Ci tylko i wyłącznie na pozytywnych opiniach załóż analogiczny temat na forum.wiara.pl -> fajni ludzie tam są (i piszę to bez cienia ironii)

Gość bnbvcfg
pewnie dali Ci na imie po piosence... Twoje imie za jakis czas znowu bedzie popularne i beda je nadawac dziewczynka, wtedy ono Cie bardzo odmlodzi. Tak to sie kreci. Tez bym sobie chciala zmienic imie na jakies dluzsze, malo popularne i eleganckie,

Gość bnbvcfg
dziewczynkom

Gość bnbvcfg
gusta sie zmieniaja. gdy bylam nastolatka podobaly mi sie imiona takie jak brygida, regina, scarlett i cassandra ;0 . Teraz juz mi sie gust zmienil.

Gość bnbvcfg
nie mam jeszcze dziecka , ale ciezko byloby mi wybrac imie. Takie, ktore wyprzedziloby mode, ladne . Mam 30 lat i chcialabym miec na imie chociazby Julia ( nie znam w mojej grupie wiekowej i starszej, kobiet o tym imieniu)

Gość bnbvcfg
to znaczy znam ukrainki, co druga to julia , ale mowie o polskich kolezankach... popularne tez u nich jest anastazja

Gość NiestetyJola
bnbvcfg - a jak masz na imie jesli moge sie spytać?

Gość gość
Jola spoko. są gorsze imiona.

Gość terureterure
ja mam na imię Lena, kiedy byłam mała moje imię było rzadkością, a teraz? w ch*j małych Lenek :o już wolałam, jak było takie rzadkie. a imię Jola jest spoko

Gość pantuniestał
"Życie polega na kreowaniu siebie a nie stłamszaniu" A co w tym ze stłamszania? Ty sama się stłamszasz, a raczej bym powiedziała ty kreujesz sobie to stłamszanie ;)) bo to wyłącznie problem w twojej głowie, obiektywnie to imię nie jest ani dobre ani złe. Zresztą, ZYCIE POLEGA NA TYM BY BRAĆ JE TAKIM JAKIM JEST, po prostu, akceptować, życie jakie jest, bo to jakie jest, jest na swój sposób idealne, jest wystarczająco dobre, może jak będziesz starsza to zrozumiesz ;) Ja na twoim miejscu najpierw wybrałabym się do psychologa. Może nie chodzi o samo imię? Może nie akceptujesz nie tylko imienia ale wszystkiego co się z nim wiąże, czyli siebie w ogóle? Powiedz mi czy podobasz się w ogóle sobie jak patrzysz w lustro?

Gość NiestetyJola
Podobam sie sobie, nieskoromnie musze przyznać że jestem ładna, mam powodzenie etc. Jak każdy mam czasem jakieś tam kompleksy, ale są one małe i ogółem akceptuje siebie. Tylko to imie...

Gość pantuniestał
Ja znam jedną Jolkę i jest to równa babka, ma swój własny styl ubierania, jest przesympatyczna, ładna, mądra, ma swoje pasje i zawód, który jest jej największa pasją. Dlatego imię Jola kojarzy mi się bardzo pozytywnie, a najlepsze jak jej facet zwraca się do niej Jolu... z taką czułością w głosie, no brzmi to super. Rewelacja.

Gość det
dodaj sobie drugie imie jak cie to meczy, to bedzie bezpieczniejsze i mniej problemowe i uzywaj go nie wiem czy tak a mozliwosc istnieje ale j abym tak sprobowala, po co sie meczyc , tylko zebys byla pewna tego , ewentualnej na przyklad zmiany. jak cos sie nie podba to zmieniam i juz.

Gość pantuniestał
Może gdybyś znała jakieś fajne Jolki w swoim otoczeniu twoje nastawienie by się zmieniło, albo jakaś aktorka, którą lubisz miałaby na imię Jola albo osoba, która podziwiasz. Myślę, że to po prostu siedzi w twojej głowie. Dlaczego wyłącznie kojarzysz imię Jola z Jolą Rutowicz?? Spójrz na imię kasia, którego tak nie lubisz, jest i katarzyna Waśniewska, o której już chyba nikt nie ma siły słuchac w mediach, bo tłuką to i tłuką, już nie mówiąc o tym co zrobiła i o co tam naprawdę chodziło. A jest na przykład też Kate Winslet, super aktorka czy księżna Kate, którą kocha naród, bo jest sympatyczna, piękna, madra i choć ma miliony na koncie nosi po kilka razy te same sukienki z sieciówek na wielkie wyjścia. Wszystko zależy od punktu widzenia.

Gość bnbvcfg
mam na imie edyta ,ale tez juz sie jego nie nadaje dzieciom. Bylo ono popularne w latach 80-tych. Nie mieszkam w Polsce , tutaj byla kiedys popularna edyta sliwinski ( dancing with the stars) Duzo Amerykanek, gdy slyszalo moje imie to mowilo ,, wow, wow, czy to jest takie samo imie jak edyta sliwinski ???... jednak na mnie ono nie robi wrazenia, Chcialabym miec imie niezwykle, rzadkie, piekne.

Gość pantuniestał
Zresztą fakt jak wyżej ktoś pisał, dodaj drugie imię i proś żeby tak się do ciebie zwracano, nowym osobom przedstawiaj się właśnie tak

Gość pantuniestał
Oczywiście jeśli już na prawdę nie umiesz tego zaakceptować albo sama wymyśl sobie jakąś ksywkę i niech tak się do ciebie zwracają

Gość bnbvcfg
Jolka, a czy masz imie z bierzmowania?

Gość gość
przyszła do nas do pracy bardzo fajna kobitka jak się przedstawiła to zrozumiałam Madzia, potem się okazało, że WŁADZIA.

Gość gość
haaaaaaaaaaaa!

Gość NiestetyJola
Nie mam bierzmowania. Nie jestem katoliczka