Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrastający paznokieć

Polecane posty

Gość gość

Niestety jestem zmuszona napisać na forum o problemie zdrowotnym, czego nie robię... Wrasta mi paznokieć u stopy już kilka miesięcy. Pierwsze, co zrobiłam to byłam u kosmetyczki, założyła mi specjalne klamry, zapłaciłam masę pieniędzy, pomogło tylko na chwile,klamry zakładałam już 3 razy i powiedziałam, że już wystarczy no i problem wrócił parę dni temu, nie chcę znów iść do kosmetyczki, bo jak widać w moim przypadku nie zadziałało. Zatem mam pytanie , czy znacie jakieś DOMOWE sposoby na tę dolegliwość? Tylko nie odpowiadajcie"idź do chirurga" bo wiem, że jeśli żadne sposoby nie zadziałają, to bede zmuszona, najpierw chce popróbować domowymi ,bo wizyty u chirurga panicznie się boję, tym bardziej że teraz święta i nawet nie mam kiedy iść w tym tygodniu. Proszę tylko o sensowne i pomocne odpowiedzi

Gość gość
A czy przy klamrach miałaś robioną cały czas tamponadę?

Gość gość
Tak,miałam 2 razy. Ogólnie kosmetyczka mi powiedziała, że mój przypadek jest ciężki, że czeka mnie kilka wizyt, co mnie trochę dziwi, bo niektórym po 1 wizycie wszystko się pięknie zagoiło, ale ta kosmetyczka ma dobrą renomę i widocznie ta metoda na mnie po prostu nie działa, a nie chcę znów ładować pieniędzy, chce teraz spróbować domowym sposobem.

Gość gość
To idź do podologa a nie do kosmetyczki.