Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Dlaczeo sporo kobiet nosi baletki przeciez to beznadziejne buty

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Brzydkie to to i stopy w tym smierdzą. Baletki sa dla baletnic :P ja latem nosze sie różnie, sandałki, japonki czy nawet szpilki, ale fenomenu tych wiesniackich baletek nigdy nie rozumiałam. Co sie wam w nich tak podoba? :P Wygoda? Są inne wygodne buty.

Gość gość
to co mam niby nosić w pracy, szpilki przez 14 godzin??

Gość gość
To zalezy jakie, jak z ccc czy deichmansa to bedziesz wygladac zalosnie. Porzadne ze skory ns twardej podeszwie takoe za 200 -300 zl wygladaja ok

Gość Wojtanowna
Moim zdaniem większość balerin jest niewygodna, mam jedną parę i zmierzyłam z czterdzieśc**przed nią, reszta miała za płaską podeszwę, nie trzymała się na nodze albo cisnęła w palce, a jak nie cisnęła, to się nie trzymała i na odwrót. Ale jakoś pasuję mi ta parka czasem do niektórych ciuchów i wtedy kiedy nie chcę latać na obcasie. Założyłam je w tym roku jakieś 10 razy i sadzę że gdybym w nich latała każdego dnia w upał z bosą girą, to by śmierdziały, ale zwykle zakładam do nich te skarpetki o balerinkowym kształcie a nawet je wyprałam, więc luuuzik. Każde buty śmierdzą jak się je nosi dzień w dzień :/ Może większość dziewczyn ma takie stopy, że jest im w tym wygodnie, a czy są ładne, to już niczyja sprawa, moim zdaniem większość tego w sklepach to szajs zarówno z materiału, szycia jak i wyglądu, więc nie ma co się dziwić, że to co łatwo dostępne chodzi na co dzień po ulicach, ale ja nie narzekam, myślę że dziewczyny zwykle wyglądają w tym normalnie, czasem się zdarza jakieś przesadnie świecące czy totalne płaszczaki na podeszwie jak z papieru.

Gość gość
Ja akurat muszę mieć skórzane, chociażby dla tego że tanie baletki nie wytrzymają dużej niż miesiąc :P Jakie są inne eleganckie wygodne buty? Adidasów do spódnicy nie założę, japonki/klapki to obuwie wynalezione na plażę, obcasy odpadają- już widzę jak z tacą wywracam się na klienta ;P Jedyna opcja dla kelnerki to baletki, nawet jeśli komuś sie nie podobają