Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie mleko na początek

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jakie mleko początkowe polecacie dla maluszka?mój syn jest wcześniakiem,na razie pije PreNan ale jak osiągnie pewną wagę będziemy zmieniać na zwykłe.Wiem że trzeba to skonsultować z pediatrą ale chciałam mieć rozeznanie.Polećcie jakieś mleko które reguluje wypróżnianie bo wydaje mi się że po Nanie trochę ma z tym problem...Może trafi się mama która podawała Hippa?słyszałam że jest dobre

Gość gość
Mleko matczyne :)

Gość gość
Mój po Nanie miał problemy z brzuszkiem.. tzn. w nocy sie wiercił, kopał nóżkami.. nie wiem.. chciał popierdzieć czy coś, ale nie mógł.. zmieniłam. ENFAMIL :)

Gość gość
nie bo karmienie zniszczy mi piersi:Odlatego pytam o inne mleko

Gość gość
nan strasznie zapiera Jak nie możesz kp to enfamil albo hipp

Gość gość
nie bo karmienie zniszczy mi piersi:Odlatego pytam o inne mleko

Gość gość
nie bo mnie to brzydzi

Gość gość
No to już dostałaś odpowiedź. Enfamil ewentualnie Hipp Żadne tam nany, bebika, bebilony itp.

Gość gość
Mleko mamy jest najlepsze a nie jakaś sztuczna mieszanka .

Gość gość
ja używam Bebilonu i bardzo go chwalę ! Co prawda cena jest wysoka, ale za to do dzisiaj nie wiem co to kolka, zaparcia, biegunki jak i inne problemy z wypróżnianiem. Jak dla mnie to bardzo dobry wybór !

Gość gość
ja uzywam bebiko i jest super, brak kolek, brak zaparc, regularne wyproznianie, co prawda tyle ile moge daje moje mleko ale jest tego bardzo mało i ogółem wychodzi ze karmie pół na pół...polecam, po nanie strasznie ulewal i wlasnie pediatra mi polecil BEBIKO

Gość gość
ktoś się tu po de mnie chamsko podszywa!!!jestem autorką ale to nie ja pisałam że karmienie zniszczy mi piersi albo że mnie to brzydzi!Gdybym mogła karmić to bym nie pytała o MM ale nie będę się tu tłumaczyć czemu tego nie robie...proszę o konkretne odpowiedzi.

Gość gość
Autorko ja podawałam Hipp no i nam bardzo pasuje. Zero problemów z brzuszkiem.

Gość gość
Hipp jest ponoć dobry na kupki. My przeszlismy kilka mlek i z powodu refluksu zostalismy przy bebilon comfort- to mleko na kolki i zaparcia. Teraz zmieniamy na zwykły bebilon i synek ma problemy z kupkami :/

Gość maniurcia
Na początku Twoje mleko będzie najlepsze, trzeba nawet jak się go nie ma, starać o to aby je mieć. Ja pije różne srodki na laktacje, do tej pory najlepszy okazał się femaltiker - działa jak karmi ale lepiej smakuje!

Gość gość
Moja córka od początku jest na mm. Zaczęłam od Nan(bo takie było w szpitalu),ale bolał ja brzuszek. Przeszłam na Enfamil po tygodniu i problemy się skończyły. Ma 4 miesiące. Jako mleko następne 2 wybiorę Hipp.

Gość gość
a ja uzywam bebiko o jest ok, zadnych zaparc, zadnych bolow, po nanie duzo ulewal i dlatego mu zmienilam