Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzastinkaa

Brak okresu a test negetywny pomóżcie

Polecane posty

Gość Dzastinkaa

Z mężem nie zabezpieczamy się jakoś specjalnie ani teżnie staramy się o dziecko. W dni plodne był stosunek przerywany dluuugo przęciągany, prawie do samego końca ;) piszę o tym bo ponoć to wpływa na ilość plemnikow w preejakulacie i w związku z tym możliwość ciąży wzrasta. po tygodniu były 3 dni plamień a teraz okres spóźnia mi się juz 7 dni a 5 dnia test z rana wyszedł negatywny.. Nie wiem co jest.. Pomóżcie :(

Gość gość
Najlepiej zrobić test z krwi ale teraz to dopiero wynik byś miała po świętach.Czasem okres się może spóźniać tak, że nie popadaj w panike

Tzn panika paniką bo ucieszylabym sie z tej ciazy. martwie sie bo dodatkowo boli mnie brzuch czasem dosyc mocno. Taki klojacy bol od czasu do czasu.

Gość gość
ja kochana byłam już w 7 tc kiedy 3 testy wyszły negatywnie ;) Sama w zasadzie nie wiem dlaczego, ginekolog też za bardzo nie wiedziała, bo USG wykazało przepiękny pęcherzyk ciążowy z widocznym już zarodkiem ;)

A miałaś jakies objawy? u mnie te bole brzucha i ogolne oslabienie.. Maz juz ma mnie dosyc bo wszystko doprowadza mnie do szalu a za chwile do lez.. moze to pms ale kurcze dzis juz 7 dzien a @ brak..

Gość gość
Mam to samo i też podejrzewam ciąże tylko ja się z moim kocham bez zabezpieczenia i do końca tak że wieksze prawdopodobieństwo bo gdzieś słyszałam że przerywany stosunek to max 10% ze z takiego seksu będzie dziecko ale jak to jest w rzeczywistości...a co do tych bóli jajnik nie kluje?Masz inne dolegliwości?

To jest taki ból klójacy raz z jednej raz z drugiej strony wiec raczej jajnik odpada.. czasem rwacy bol. promieniuje na pachwiny jakbym wiezadla miala za krotkie.. nio tak jak napisalam ogolne takie oslabienie, padam o godzinie 21 doslownie i te nastroje.. czasem ale to na chwile zlapia mnie nudnosci tak ze musz epolezec zeby mi przeszlo bo az mnie na wymioty ciagnie

A jak mamy c***omóc? Idź do gina, wszystko będzie jasne. Przez internet nikt nie postawi ci diagnozy.

Gość gość
Mnie to jajnik rwie strasznie i podbrzusze czasem okresu nie ma....test 5dni temu negatywny ale może za wcześnie było.Jestem strasznie nerwowa pokrzyczę a zaraz bym ryczała :/ nudności nie mam ale duży apetyt.Powtórz test tak będzie chyba najprościej

Chyba muszę tak zrobić.. Zastanawiam sie czy moglaby byc jakas inna przyczyna ktora powoduje brak okresu i takie objawy..

Gość gość
Brak okresu może powodować wiele rzeczy tak jak i nastroje np problemy z hormonami

Powiem Ci ze ja nie wiem czy to jajnik czy nie bo nigdy mnie nie klol jajnik wiec nawet nie wiem ktore to miejsce ;p

Gość gość
to ja gość z 19:40:29 , z tego co pamiętam to ja kochana miałam silne bóle podbrzusza - w zasadzie bardzo podobne do tych jak na @, dlatego byłam pewna, że zaraz dostanę, a jednak. Z powodu tych bóli ciąża od początku była zagrożona i musiałam brać luteinę dopochwowo do końca 3 miesiąca.

Gość gość
aha i pamiętam też, że bardzo, ale to bardzo chciało mi się spać. Spałam w nocy po 12 godzin i w dzień dosypiałam po 3-4 godziny. Byłam nie do życia przez te pierwsze 3 miesiące

To mnie nie boli jak na @ bolalo wczesniej jak plamienia byly a teraz juz nie. i teaz duuuuzo bym spala.. myslalam ze jakies chorobsko mnie bierze ale to juz sie tak ciagnie od tygodnia..

Gość gość
ja bym Ci radziła zrobić jeszcze jeden test jak wyjdzie negatywny a okresu dalej brak, to idź po świętach do ginekologa, ale lepiej do tego czasu nic nie pij % ;) no i powodzenia ;)

Nie piję nic od tych plamien bo bylo to tak jakby w czasie kiedy powinna byc implantacja... A powiedz mi nawet jakby to nie byla ciaza to i tak wypadaloby sprawdzic czemu @ nie ma? bylam 5 dni po plamieniach i lekarz nic nie mowil o ciazy tylko to byl 31 dc a cykle mam 33 dni. moglo byc za wczesnie na zauwazenie pecherzyka? robil mi usg

Gość gość
wiesz co, no z reguły jeszcze nie widać pęcherzyka w tak wczesnym stadium. Najczęściej dopiero tydzień po planowanej miesiączce ginekolog z pewnością może stwierdzić ciążę, wcześniej jest to mało prawdopodobne.

Gość gość
tez sie tak cieszylam jak mi sie spoznial dwa tygodnie ale niestety dostallam @

Gość nihilnovi
hej dziewczyny. mam podobny problem, współżyłam z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia. było to w pierwszym miesiącu po odstawieniu tabletek anty. 16 dni po stosunku, dzień przed @ zrobiłam test i wyszedł negatywny. ale teraz @ spóźnia mi się już 4 dni. może to dlatego, że odstawiłam hormony, ale od tygodnia odczuwam czasem bóle w podbrzuszu, takie jak przed @. wcześniej bolały mnie też jajniki, raz z jednej raz z drugiej strony, no i jestem humorzasta ;/ czy mimo negatywnego wyniku mogę być w ciąży i czy to dobry moment, żeby powtórzyć test?

Gość gość
hej też tak mam ... dziś już 5 dzień a okresu nie ma .. współżyliśmy w dni płodne .. wczoraj zrobiłam test , tyle że po południu i wyszedł negatywny. , spać to ja mogę normalnie 24 na dobę i jak mi síę nigdy nie zdarzało zaczęłam wstawać w nocy siusiu .. tyle , że więcej pije , więc może dlatego .. co jakiś czas czuje kłócie w jajnikach .. raz z jednej raz z drugiej strony.czy mógło być za wcześnie?

Gość nihilnovi
ja właśnie nie wiem na ile tym testom ufać ;/ czytałam i słyszałam różne opinie. niektóre kobiety piszą, że nigdy się nie zawiodły, a innym zdarzało się, że test był negatywny, a jednak lekarz diagnozował ciążę. a przede wszystkim męczące w takiej sytuacji jest to czekanie.. ;/

Gość andrzejbandrzej
a czy ja tez moge sie zapytac o cos w zwiazku z waszym tematem??

Gość nihilnovi
każdy może ;)

Gość andrzejbandrzej
no ale wstydze sie ze mnie wysmiejecie...starego chlopa

Gość gość
Ja tez czekam u mnie juz 11 dni sie spoznia a test pokazuje ciagle negatywny .. :/