Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzastinkaa

Brak okresu a test negetywny pomóżcie

Polecane posty

Gość gość
I tez czuje klocie w jajnikach i bol podbrzusza jakbym miala okres dostac , ale juz prawie dwa tygodnie ciagle taki sam bol a miesiaczki brak test tez negatywny

Gość andrzejbandrzej
no dobra to zapytam...stary jestem juz...49 lat...moja zona...druga zona ma 39 lat...juz zapomnialem jak to jest miec male dzieci bo moje latorosle to juz dorosle chlopy sa...no ale teraz od 45 dni moja zona nie ma okresu...bylismy u ginekologa dzisiaj...pogrzebal, pobadal, krew zrobil i wynik negatywny...ale dlaczego zonatwierdzi ze jej piersi zrobily sie teraz jakies nabrzmiale i jeszcze dzisiaj rano po wyjsciu od gina kolejny raz wymiotywala...zrobilismy juz 3 testy i nic...czyzby to hormony jednak??...stary jestem i glupi...juz sam nie wiem co o tym myslec...czy takie objawy tez moga wskazywac na jakies hormony czy cus...albo menopauze??...co wy na to??

Gość nihilnovi
a któraś z Was też odstawiała anty?

Gość andrzejbandrzej
no i wiedzialem ze sie bedziecie smiac

Gość nihilnovi
nikt się nie śmieje. trudno powiedzieć. choć mówi się, że test z krwi jest w 100% wiarygodny. ale z drugiej strony, z tego co mi wiadomo wymioty i obrzęk piersi nie należą do typowych objawów menopauzy.

Gość gość
Ja odstawilam we wrzesniu

Gość gość
Tabletki bralam 4 lata i odstawilam, boli mnie brzuch ale okresu nie mam

Gość nihilnovi
a jak długo brałaś? miałaś po odstawieniu nieregularne @? jakieś objawy podobne do opisywanych? przepraszam, że tak dopytuję, ale nie wiem już co myśleć ;/

Gość andrzejbandrzej
tak sie ten temat nazywa...poczytajcie...ja stary ale tez wiele sie tam dowiedzialem przed chwila...moze to wam pomoze cos...pozdro.,,.Moje potwierdzone objawy ciazy"

Gość gość
Ja po odstawieniu tabletek mialam regularny okres az wlasnie do teraz czekam bo wynik jest negatywny a okresu nie ma za dwa dni powtorze

Gość nihilnovi
też będę powtarzać, robiłam dzień przed planowanym okresem, postanowiłam poczekać tydzień, chciałabym, żeby wynik był jak najbardziej wiarygodny, bo czekanie i rozmyślanie mnie wykańcza.

Gość nihilnovi
życzę powodzenia i zadowalających wyników ;)

Gość gość
Ja za dwa dni zrobie test , jezeli wyjdzie negatywny a miesiaczki dalej nie bedzie udam sie na badanie krwi i do ginekologa

Gość nanaczekam
może wspólnie któregoś dnia zatestujemy ? ja dziś 6 dni po . .. i dalej nic ... oprócz tego że wszystko mnie strasznie męczy i czasami złapie mnie moment np. w autobusie czy aucie , że mi niedobrze .. testowałam 2 dni temu więc bezsensu .. kiedy teraz próbować?

Gość nihilnovi
test powinno sie powtorzyc po ok. 4 dniach z tego co mi wiadomo. podoba mi sie pomysl, zeby zrobic to jednego dnia i podzielic sie wynikami. nie mam za bardzo wsparcia, moj facet nie podziela moich emocji i nie chce go juz tym meczy dopoki nic nie bedzie pewne. byloby mi razniej ;)

Gość nanaczekam
ja dziś sporo po sklepach łaziłam i ogólnie w domu robiłam .. kiedy síę położyłam czułam ból podbrzusza. zmierzyłam temperaturę rano była 37.2 , a teraz 37.3 pomyślałam , że jak @to powinna spaść 30 min pózniej poszłam do toalety i na papierze zobaczyłam bardzo jasna krew .. niedużo , ale zawsze .. ale nie ma jej do. tej pory na wkładce ... więc jest tylko przy załatwianiu się .. co to może być? to ja bym testowała w poniedziałek , a wy ? jak krwawienie się nie rozkręci .. ;< nanaczekam

Gość nihilnovi
też miałam dziś krwawienie, ale lekkie, właściwie była to wydzielina o lekko czerwonym zabarwieniu i pojawiła się jednorazowo. może to oznaka zbliżającego się okresu, ale ponoć taki plamienie, może pojawić się też w ciąży w czasie planowanego okresu i wynika ze zmian hormonalnych. planowałam powtórzyć test w pon., ale chyba teraz poczekam dużej, w razie @

Gość gość
A ja dalej nie mam nic wczoraj test robiilam i nic negatywny , juz mnie to meczy normalnie

Gość nanaczekam
mi już @ rozkręciła się na dobre więc nici ;( czekam na info od nihilnovi udało się? nanaczekam

Gość nihilnovi
mi tez wczoraj zaczął się okres ;/ obawiałam się trochę ciąży, ale teraz gdy nic z tego nie wyszło żałuję. może następnym razem ;) Tobie też życzę powodzenia nanaczekam, pozdrawiam ;)

Gość nanaczekam
starasz się w tym miesiącu ? nanaczekam

Gość pluumi
Witam w klubie! Dziś 43dc a @ brak! We wrześniu odstawiłam anty. Pierwszy normalny @ miałam po 35dc, taką mniej więcej miałam długość przed tabsami. W poniedziałek wieczorem robiłam test i negatywny :( A siku latam co pół godziny, ale to też dlatego, że strasznie chce mi się pić. Jestem też mega zmęczona, a nie wiem czym. Drażnią mnie też niektóre zapachy. I kłuje prawy jajnik. I może to głupio zabrzmi, ale czuję się tam na dole jakby.. spuchnięta. A dopiero pod koniec przyszłego tygodnia moja gin będzie mogła mnie przyjąć, bo jest na urlopie. Nie wiem kiedy teraz test powtórzyć, wiem tylko, że zrobię z rana.

Gość nihilnovi
ja na razie muszę zrezygnować ze starań do momentu aż hormony po anty się uregulują.. a jak u Was dziewczyny? ;)