Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z rodzicami

Polecane posty

Gość niezależna1
Albo jest to prowo albo naprawdę mamy tu pania która chciałaby władać młodym małżeństwem. Kazać dorosłemu synowi oddawać prezent do sklepu? żal Dziwię się mu, że wogóle to pokazał, albo mamusia sama wywęszyła

Gość gość
Nie pokazał mi, ale przyniósł do mnie ten prezent żeby zapakować nie chciał jej tego pokazać.

Gość gość
marna to mamusia co syna przeciw synowej nastawia, kiedyś za to ci się oberwie, nie masz więcej dzieci ze tego tak pilnujesz, gdyby oni mieszkali u ciebie to ta dziewczyna miałaby piekło, jesteś nie po prawny moher

Gość niezależna1
Młodzi ludzie dają sobie takie prezenty. Sama też jestem zadowolona z takich fatałaszków. To, że wychowałaś syna na porządnego człowieka to bardzo dobrze. Tylko że nawet porządni ludzie mają swoją sekualność i potrzeby łóżkowe.

Gość gość
Ostatnio wymyśliła sobie torebkę za 700 zł i on ją jej kupił chociaż ona ma swoje pieniądze i sama dobrze zarabia. Dostała na mikołaja od mojego syna weekend w spa, a ona co mu dała ? Szalik komin i rękawiczki. Jaki normalny mężczyzna chodzi w takim szaliku ? Co to za prezent kawałek szmaty ? Co będzie tańczyć przed nim ? Przecież to jest tandeta!!!

Gość gość
A jak zobaczyłam ją na tym grillu to chciałam się pod ziemię zapaść

Gość gość
czytałam wszystko i gratuluje ludziom co tak długo pisali na tym poscie ja juz po 3 wypowiedzi wiedziona ze to prookacja ale wiesz co ubawilam sie dzieki autorko ty pewnie tez :) pozdrawiam

Gość gość
synalek wyfrunął z pod skrzydełek i mamusia nie może się odnaleźć, wymyśla różne dyrdymały aby oczernić synową, chyba nigdy nie byłaś młodą, jesteś taka zgorzkniała jakbyś nie wiedziała jak teraz żyć, co chyba mąż już cie nie bzyka że jesteś taka dziwna

Gość gość
Z mężem nie uprawiany seksu. Ale niby czego nie wiem ? Nie toleruje po prostu nie których zachowań.

Gość gość
chyba nie wiesz że są takie teściowe, a prowokacje to piszą DEBILE i ludzie ograniczeni umysłowo

Gość gość
Nigdy nie byłam nie miła dla niej.

Gość gość
to zastanów się co i poco piszesz, i daj im wreszcie spokój bo przeginasz ale nawet o tym chyba nie wiesz