Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo placze i latwo sie wzruszam nawet na reklamach czy czytajac przepisy

Polecane posty

Gość gość

Mam taki nietypowy problem, 30 lat na karku i nigdy wczesniej tego nie bylo, ale od jakichs 2-3 lat jest coraz gorzej. Mianowicie bardzo latwo sie wzruszam i placze, filmy jak sa momenty, jak pokazuja zwierzeta czy dzieci, nie musi byc nawet nic smutnego, ale jak jest to placze ale tak az szlocham, nie moge tego powstrzymac. Ostatnio jednak jakies rekordy, bo czytam ze jakies polskie danie jest pyszne czy cos w tym stylu i juz czuje lzy, na reklamach to samo, widze cos ladnego placz, piekne widoki - placz. Kompletnie nad tym nie panuje. Kiedys to zdarzalo mi sie puscic lezke na romansidle i to tyle. W zyciu jestem szczesliwa i od lat prowadze spokojny tryb zycia, mam rodzine i przyjaciol. Czy to hormony? Ktos tak ma?

Gość gość
tez tak mam :O mam 33 lata i od czasu brania tabletek anty hormony chyba sie tak uregulowaly, ze wzrusza mnie byle reklama :O filmiki na YT, jakies historyjki, mam juz dosc 😠

Gość gość
A ja się wzruszam jak widzę premiera, prezydenta, HGW, Macierewicza, Jarosława, i całą resztę tych zakazanych ryjów. Mam jeszcze niekontrolowane wówczas odruchy i obawiam się że mogę walnąć talerzem w swego LCD-eka :(

Gość gość
ja przestalam brac tabsy 2 lata temu, moze po odstawieniu tak mam? masakra, czasem az nie moge uwierzyc ze to sie dzieje

Gość xxxxxxzzz
uwierz mi, hormony. Też myślałam że jestem w depresji, albo tak łatwo że się wzruszam - jestem taka tkliwa i dobra - dopóki nie wyszła mi tarczyca ;) do endokrynologa jak najszybciej :)

Gość gość
tarczyce badalam w zeszlym roku, bylo ok, boze jeszcze wyjdzie ze to choroba

Gość gość
ja mam jeszcze gorzej, pierwszy 'placze' moj nos, czyli czuje ze iddzie placz i puszcza mi sie momentalnie ttona smarkow z nosa, ale doslownie zalewa i zwisa az po usta nie do zatrzymania. nie daj boze wzrusz sie gdzies i nie bede miec chusteczki... masakra, placz u mnie wyglada potwornie

Gość Leidi KA
Panie doktorze mam taki problem......przepis na faszerowanego kurczaka w sosie winnym doprowadza mnie do łez.:classic_cool:

Gość gość
Mnie wyruszyli do łez Donald i jego ekipa kilka lat temu mówiąc że Polska będzie drugą Irlandią. Im już przeszło zdaje się a ja płaczę nadal.:classic_cool:

Gość gość
*-wzruszyli Wyruszyli to potem rodacy szukać Irlandii w Irlandii.:classic_cool:

Gość gość
no i niech mi teraz ktoś wytłumaczy jak kobieta w takim stanie może podjąć jakąś mądrą odpowiedzialną decyzje? jak taka kobieta może być np. kierownikiem czegokolwiek? a feministki chcą równego traktowania :D:D:D

Gość gość
feministki takich problemów nie mają, u nich to poszło w drugą stronę.